Още ли се оплаквате от родните пътища? Вижте руските!

Вижте в какви условия шофират братушките
28 май 2018 21:00, Александър Попов
164

Снимка: klyker

Поне веднъж дневно със сигурност чувате по някоя сочна шофьорска за положението на българските пътища. Или как плащаме луди пари за винетки, а ефектът - нулев.

Е, може да бъде и по-зле. Поне това е видно от подборка на кадри от пътищата на Русия. На моменти дори не е смешно...

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


164
Още по темата: винеткипътища
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
139
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Iceblast88В България и Русия само бивши комунисти.... А Меркел каква е бе, мозък?
138
3
 
12
 
! Отговори
Руските дупки преди 5 години
Са най-дълбоките дупки е света!Нямат запълване- в пряк и преносен смисъл
137
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Наистина мизерната държава е Русия. Не е далеч времето когато руснаците сами ще почерпят Володята с новичок
136
4
 
12
 
! Отговори
Така е преди 5 години
До П.Петров 139 Прав си. Руснаците не могат да ни бъдат пример в живота. И обърнети внимание на снимка 7 -Руското село. Та те са замръзнали в 1917г. Ние нямаме такива мизерни села.
135
3
 
14
 
! Отговори
Да преди 5 години
С какво са ни помогнали русняците?Платили сме си за освобождението с Турция.След Втората световна ни завладяват с руско робство.Какво сме им длъжни?!
134
10
 
7
 
! Отговори
Ивчо преди 5 години
до автора на статиятаТакива снимки ако държиш ще ти пратя и от САЩ, дай имейл и утре искам нова статия с моята снимка....
133
4
 
10
 
! Отговори
Iceblast88 преди 5 години
До П.ПетровНай накрая един човек с истинско мнение. Единственото общо между България и Русия е, че и в двете страни власта е в ръцете на бивши комунисти (без значение как са се боядисали сега). Искаме нормална страна, а не да ни показвате снимки от Марс и да ни обеснявате колко зле било там и марсианците колко лошо живеят.Ама верно всички *** сте си ***-вижте там колко зле са, нищо, че у нас е още по зле,ама поне имаме комунизъм,та сега новата мантра, може да сме зле ама сме европейци
132
4
 
7
 
! Отговори
Iceblast88 преди 5 години
До 141Незнам каква е тази мания на бившите БКП-ци да обвиняват всеки които има очи и собствено мнение, че е платен от незнам си кои. Ако плюеш младешкото БКП (Герб) заради очевидната им некадърност то ти си платен руски ***.Ако плюеш дъртото БКП (БСП) заради очевидната им некадърност то ти си платен *** ***.И накрая какво излиза - без значение каква истина казваш то ти винаги си *** (в зависимост от това на кои вадиш кирливите ризи то уж другите ти плащат, а 1 ст. не виждаш).
131
2
 
21
 
! Отговори
П.Петров преди 5 години
Руснаците са си крепостни селяни, свикнали са на мизерия, щом им харесва, да продължават в същия дух, НЕ МОГА ДА ГИ СПРА, но не искам в България да е същата или подобна ***!ДОЛУ ЧЕРВЕНАТА МУТРО-ОЛИГАРХИЯ БКП_ДС=БСП+ГЕРБ+ДПС! НА КОЙТО МУ ХАРЕСВА ДА ЖИВЕЕ В КАЛТА, ДА ОТИВА В РУСИЯ! Не виждате ли как си приличат местата, където властта е в ръцете на бившия болшевишки репресивен апарат !?
130
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сега родните копейкаджии ще ни обяснят, че това е пропаганда на запада срещу тяхната родина- Русия.И че, дори и с разбити пътища..руснаците са щастливи и горди хора...поради факта, че имат честта да ги урпавлява царя-джудже :)
129
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Все едно някой тройкаджия, да се тупа в гърдите и да вика "можеше и по-зле да е, можеше да съм двойкаджия".
128
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До рускиня 126да кача ли снимки само от софийски пътища, да не говорим за пътища в северо-западна България?Качи после и Транссибирската магистрала .Ние не газим в такава гмеш като вас.Има си официална статистика за пътищата по света.Русия естествено е след България.То ако беше толкова хубаво у вас нямаше да давате мило и драго да живеете тук.Хайде марш в Сибир!
127
2
 
19
 
! Отговори
българин преди 5 години
До рускиня Пътищата са ни такива , защото се учехме от вас , нали живяхме 50 год. под вашето ,,братско'' крило ( както и панелките - същите са като в Русия ) Нищо добро не видяхме ! Ако не ти харесва се връщай там , откъдето си дошла !
126
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В Турция като отидеш на море, по плажовете има разни момчета от обслужващия персонал. Примерно носачи, бармани, спасители, викачи (от тия дето викат клиентела), обслужващи лодки за парасейлинг, чистачи между шезлонгите и т.н.И сещате се, че тези момчета си имат своите нужди. От онези специалните нужди също.И като отидат рускини там, те са единствените, които им пускат на тия пропадняци. Млади момичета рускини, даже там за пръв път се отварят. Виждал съм го с очите си. Пред мен са го правили.
125
6
 
19
 
! Отговори
Iceblast88 преди 5 години
Пак ще го кажа. Ние живеем в БЪЛГАРИЯ. Грам не ми дреме другите колко са зле, а колко зле сме ние на фона на всички пари които държавата краде от данъкоплатците! Ако ще и снимки от Африка да показвате с цел да ни успокоите, че има места които са по зле - за нас това е безполезно. ПОКАЖЕТЕ НИ КОЛКО ЗЛЕ Е У НАС! ИЗЛЕЗТЕ И НАПРАВЕТЕ СНИМКИ НА НАШАТА ***! И ПОКАЖЕТЕ - ЕТО ЗА ТОЗИ "път" КОИТО ПРИЛИЧА НА ШВЕЙЦАРСКО СИРЕНЕ - ДЕПУТАТИ Х и У, КАКТО И ФИРМИ Х и У ВЗЕХА ЕДИ КОЛКО СИ МИЛИОНА!
124
7
 
7
 
! Отговори
Iceblast88 преди 5 години
До Do рашаКак да не претендираме? Нали Бай Тиквонии толкова възхваляваше това европрецедателство? Едва ли не в Шопия се решаваше бъдещето на Европейския Съюз! И толкова магистрали построй той и тлъстото *** Свинетка Пачаврова. Такава радост, такива постижения в инженерното развитие, че чак от Япония идват да видят как се правят пътища. Не, че той е по различен от другите бивши БКП-ци от БСП. Ама те поне си признават, че са комунисти, а той се прави на невинната булка от турския сериал.
123
0
 
6
 
! Отговори
до 101 преди 5 години
Когато прочета "руската ***" ме хваща сюргюнът!руската *** руската *** руската *** руската *** руската ***
122
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До рускиняда кача ли снимки само от софийски пътищатакива снимки като 12 и 13 има само в твоята ***
121
2
 
21
 
! Отговори
Do раша преди 5 години
Е да де, но ние в малка България не претендираме да сме "велики"! Защо правите сравнение между най-бедната европейска държава, с "великата" Русия? Май и двете държави са на един хал!
120
19
 
3
 
! Отговори
раша преди 5 години
след дълга зима .като се топи снега тека изглеждат пътищата в русия.я покажете северна българия и родопите пътищата какви са стига стази пропаганда.......