Кои са най-лошите черти на всяка една зодия?

Не всичко е само в положителната страна на нещата
29 май 2018 22:51, Eкип на Teenproblem
7
Кои са най-лошите черти на всяка една зодия?
Снимка: Pexels

Всеки един зодиакален знак има своите уникални и открояващи го качества.

Именно те са причината другите да им се възхищават и обичат безрезервно. Но, за съжаление, не всичко е само в положителната страна на нещата – има и негативна такава.

Именно тези недостатъци са причината за много хора да прекратят отношения или изобщо да не започват такива. 

Вижте кои са най-лошите качества на всяка една зодия.
 

Овен

 


Представителите на зодия Овен има една специфична черта, която изключително много дразни околните. Тя се състои най-общо в ниския им праг на търпимост. Тези хора могат да се ядосат за секунди, а гневът им най-често е безпощаден.


 

Телец

Телците са изключителни егоисти. Те мислят основно за себе си и поставят на първо място своята личност. Ситуациите са важни за тях основно заради плюсовете, които ще имат от тях и често са склонни да минат през всички, за да задоволят своя егоизъм.


 

Близнаци

Колкото и да са забавни и приятни за компания, Близнаците са много двулични и обичат клюките. Те са майстори на лицемерието и със сигурност ще злословят с удоволствие зад гърба на всеки, без да изпитат капка срам.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: зодии
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
4
 
! Отговори
Библията преди 5 години
Матей 16:161 Дойдоха при Исус фарисеи и садукеи и, за да Го поставят в затруднение, поискаха да им покаже знамение от небето.2 А Той им отговори:" Привечер казвате:' Времето ще е хубаво, защото небето е червено'.3 И сутрин:' Днес ще има буря, защото небето мрачно червено'. Лицемери! Вида на небето умеете да разпознавате, а знаменията на времето не можете ли?4 Род лукав и прелюбодеен желае знамение, но няма да му се даде друго знамение освен знамението на пророк Йона". И като ги остави отмина.
6
0
 
9
 
! Отговори
СТРАННО преди 5 години
как вярвате на някакви измислици и псевдо учения, така и недоказали се (провалени в достоверността си) окултни науки!
5
2
 
10
 
! Отговори
Стамен преди 5 години
Напишат за половината зодий и проблема е решен.Не че написаното е вярно ,но това са в днешно време новинарите.Пишат и преписват каквото им падне.Само да има статий като количество,а качеството е занижено отдавна.ЖАЛКО!!!
4
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Телците са сред най-всеотдайните общественици. Да ги обвинявате в егоизъм, е елементарно късогледство. Истинската същност на човека си личи от стремежите му , от целите му.
3
5
 
8
 
! Отговори
Гост преди 5 години
Хич не ме интересува че околните се дразнят. А какво да кажа аз че околните не спират да ме дразнят мен. Овните имали нисък праг на търпимост да така е. Не мога да понасям лъжата, лицемерието, глупоста и жестокоста а те са на вс около мен. Еми определено не съм двуличен и лицемерен човек и си показвам чувствата и емоциите. Казвам нещата директно в очите и ги наричам с истинските им имена.
2
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хайде,хайде телците били егоисти.А другите какви са?Добри самаряни които делят всичко с всеки?Телците са едни от най-даващите хора на света.Основната ни грешка и слабост е ,че сме прекалено добри и не сме отмъстителни и зли дори когато сме задължени да бъдем.Слаб характер,мекушавост,лошо възпитание -кой ли знае?
1
6
 
1
 
! Отговори
dj dance machine преди 5 години
Като ония де завиждали на един как работи ами мили мои место да ми давсте акък вижте се вие и вашите протежета какво правите и къде ходите в ловеч и тогава ми даваите принцип и морал аз това съм го живял доста а на вас много ви здраве и един съвет ценете и обичаите свестните в тоя град са на изчезване колкото до принципния морал вие също лежите на бащите си не сте различни различен е смеха и пиенето а наздраве и лека ви вечер