Овен, Телец... Какво ги чака в любовта тази седмица?

Вижте пълния хороскоп за всички зодиакални знаци
29 май 2018 15:00, Eкип на Teenproblem
5
Овен, Телец... Какво ги чака в любовта тази седмица?
Снимка: Pexels

Овен 

Ако криете нещо от приятел/ката си то тази седмица ще излезе на яве. Реакцията на гаджето ще ви изненада, защото ще е спокойна, без ни най-малък намек за недоволство. Размислите ще си останат за вас, защото ще трябва да прецените до колко имате доверие на „половинката“ си. Не е изключено да изпитате чувство за вина. Проявете откровеност, споделете опасенията си и ще се почувствате много по-добре.
 
Необвързаните ще са много по-емоционални от обикновено, но и много по-ориентирани към това да запазят самостоятелността си, отколкото да се съобразяват с някого.
 
Телец
 
Ако все още не сте намерили личността, достойна за любовта ви, то през тази седмица не веднъж ще решите, че сте попаднали на подходящия човек. За съжаление, тази мисъл много скоро ще отлети от ума ви. Всичко ще е въпрос само на силно желание и стремеж към емоции. Няма да е лесно да разпределите вниманието между ежедневните задължения и романтичните предпочитания, но на този етап няма да стартирате сериозна връзка.
 
В случай, че вече сте във връзка отношенията ви може да претърпят „криза на доверие“. Може да чуете някоя клюка или случайно да присъствате на случка, която да предизвика ревност и несигурност. Задайте въпросите си откровено, вместо да се самоизмъчвате.

Близнаци
 
През тази седмица управителят ви Меркурий ще навлезе във вашия знак и ще ви направи много по-убедителни, изразителни и общителни. Ако искате да разкриете чувствата си пред някого ще можете да го направите без грам неудобство или смущение, разбираемо и конкретно.
 
Ако пък си имате приятел/ка отношенията ви ще преминат на съвсем друг етап или ще претърпят промяна. Дали ще се задълбочат или ще решите, че сте несъвместими е трудно да се каже. Със сигурност, обаче, ще си отговорите на редица въпроси, които до този момент са били енигматични.
 
Рак
 
В случай, че имате постоянна връзка, то за вас настъпва един спокоен и безоблачен период. Наслаждавайте се на преживяванията си и споделените мигове. Ще постигнете съгласие по много теми, предизвиквали досадни спорове преди време. Ще изпитате неописуемо удоволствие от факта, че правите нещата заедно.
 
Свободните представители на вашия знак ще са романтично настроени, но и разсеяни. Вслушвайте се в подсказките на приятелите си, те ще ви посочат някой, на когото хич не сте безразлични. И ако не мислите само за себе си, а се вгледате в очите на този „някой“ не е изключено да установите, че от там блика истинска любов.
 
Лъв
 
Независимо дали сте във връзка или не куп въпроси ще нахлуят в съзнанието ви. Това ли е подходящия човек? Какво точно очаквате от него/нея? Колко дълго трябва да продължи една връзка, за да сте сигурни в чувствата? Кое е определящото, кое е най-важното?
 
Едва ли ще стигнете до конкретни отговори точно през тази седмица, то поне ще избистрите критериите и очакванията си. Ще имате нужда от някого, с когото да обсъдите вълненията и съмненията. Чуйте чуждия опит, но не го прилагайте механично към своята реалност.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: хороскопзодии
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
7
 
! Отговори
Странно преди 5 години
как вярвате на някакви измислици и псевдо учения, така и недоказали се (провалени в достоверността си) окултни науки! :(
2
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
всичките хороскопи са за перковци, които не знаят как да вземат живота си в ръце.
1
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Лъвовете са перковци и няма да стигнат доникъда ако някой не ги спонсорира.