Зодията говори: Кога сте готови за родители?

Всеки зодиакален знак усеща точния момент
31 май 2018 21:35, Теодора Драгоева
4
Зодията говори: Кога сте готови за родители?
Снимка: pexels.com

Ако имате приятели с деца, сигурно сте чували, че денят, в който са станали родители, е най-щастливият ден в живота им. Независимо дали мечтаете да имате дете от доста време насам, или все още се колебаете дали идеята да станете родител е добра, все пак вашият зодиакален знак, може да ви помогне да усетите кога е най-точния момент за бебе.

Ето и как различните зодии реагират на идеята за бебе:

Овен

Хората от този знак са такива, че поискат ли да имат дете, няма да се поколебаят и за един миг, преди да започнат да работят за бебе. За представителите на тази зодия е обичайно да имат деца в по-ранна възраст, например още в началото на 20-те години. Обикновено Овните стават родители първи във своя приятелски кръг.

Телец

Телците имат нужда от сигурност и стабилност. Затова на тях им отнема известно време преди да се решат да станат родители. Те предпочитат да нямат деца, докато не се почувстват финансово и психически подготвени за тази отговорност. Те често се решават да създадат семейство след като са се доказали в кариерата си, което обикновено е в средата на 30-те.

Вижте как е при останалите зодии в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
2
 
! Отговори
Истински преди 5 години
Нищо не говорят зодиите! Само заблуждава и отклонява човека от истината !!
3
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не тикайте на хората зодии! Не ги вкарвайте в заблуждение! Българският народ е православен и такъв ще остане. За православните българи, попаднали в примките на тези езически заблуди, потърсете литература, допитайте се до свещеника си, да ви обясни, че всичко това са лукави заблуди, които нямат нищо общо с вярата ни.
2
1
 
6
 
! Отговори
Стамат преди 5 години
Добре, че са зодиите.Какво ли щяхме да правим без тях? :-/
1
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Познавам доста "Везни", които късно са създали деца, включително и такива, които са били студенти преди Девети септември, те вече не са сред живите. С други думи, последните три поколения "Везни" много-много не бързат.Написаното за козирозите е вярно.А "Риби"? Някои от тях цял живот не желаят да пораснат и се държат като тийнейджъри поне до 60-годишни! тогава се позамислят за семейство и деца, но пак не им се ще "да избързват"! Не усещат, че постепенно стават хем смешна, хем тъжна картинка :)