Размишляват ли, размишляват... Философите в зодиака

Истината е, че това са хората, на които се дължи развитието и прогреса
1 юни 2018 20:04,
6
Размишляват ли, размишляват... Философите в зодиака
Снимка: pexels.com

Не всеки може да бъде задълбочен мислител. В общество, което подкрепя това да бъдеш повърхностен и плитък, мислителите и философите вече не са особено ценени. И това е тъжно.

Истината е, че това са хората, на които се дължи развитието и прогреса. Ето защо зодиите, които обичат да се впускат в по-задълбочени мисли и да философстват, могат да върнат вярата в обществото.

Кои са те?

Скорпион

Ако можем да надникнем в мозъка на родените под този знак, ще видим мрежа от научни и математически задачи, заедно с всички отговори.

Те обичат да се задълбочават в мислите си до степен, която останалите намират за изтощителна. Скорпионите обаче се наслаждават на проблемите, които имат нужда от разрешаване. Те виждат неща там, където другите не виждат нищо.

Водолей

Водолеите почти не отстъпват на Скорпионите в това отношение. Те не просто имат свободен дух и ум, който не се бои да се рее на места, които останалите избягват, но са и изключително изобретателни и иновативни. Те са хората, които правят големи открития. 

Вижте кои още са философи, според зодията си в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
а близнаците, ***
3
0
 
7
 
! Отговори
Дарт вейдър преди 5 години
Забелязали ли сте, че в този сайт всеки ден има поне по 2 статии за зодиите. Трябва да го преименуват на зодиитеднес.бгКак не се изчерпаха?.. То добрите страни на зодиите, то лошите, кои били лубовници, кои скандалджии. Човек би си казал, че всичко на този свят зависи само и единствено от зодиите.
2
3
 
7
 
! Отговори
Владимир Фройд Кант преди 5 години
Ako всички философи обявят стачка никой няма да забележи. Но ако всички буклукчии обявят стачка, улиците ще се задръстят с отпадъци и уханието ще е доста интересно.
1
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Скорпионите въобще не могат да разсъждават. Те изливат само емоции и то все негативни.