От какво се ласкае всеки, според зодията (II част)

Някой от посочените примери може и да ви отблъсне
3 юни 2018 20:06,
4
От какво се ласкае всеки, според зодията (II част)
Снимка: pexels.com

Кое е онова, което ви ласкае до точката, в която можете да се изчервите? Всеки си има нещо, което може да предизвика този смущаващ ефект, независимо дали му харесва или не.

Притеснявате ли се, когато някой ви каже колко чиста е вашата душевност? Или бузите ви порозовяват, ако някой непознат ви похвали за добре свършена работа?

Затова едва ли някой би се изненадал, че представителите на различните зодиакални знаци се ласкаят по различен начин.

В зависимост от зодията ви, някой от посочените примери може да ви поласкае или да ви отблъсне.

След като видяхме какво е онова, което може да поласкае първите шест зодии, предстои да разгледаме и останалите шест.

Везни

Родените под този знак са мечтатели и перфекционисти и това определено си личи. Уверете се, че няма да им се подигравате относно идеалите им или да ги заливате с прекален реализъм.

Тук не става дума да ги лъжете, а да мечтаете заедно с тях и да споделяте желанието им за съвършенство. Това ще ви доближи значително до тях. Когато им говорите за идеализъм, те определено ще го оценят.

Вижте за останалите зодии в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
6
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 5 години
Разбира се че тук няма истина. Няма как гледайки нощното небе и звездите създадени на Него, както и ние който сме създадени от Великия творец на всичко, да си хвърлим един боб (на кафе) или да гледаме меркурия и да ни е ясно кой често се развежда и кой какво го лъскаело или пък лесно се обиждал! Несериозно е да се вярва в подобни измислици недостойни за доверие, дело на Дявола-измамник умело използващ триковете си за илюзии и фокуси за маскиране на истината и една Голяма заблуда. :(
1
1
 
4
 
! Отговори
Handel преди 5 години
Не само че не отгоеатя ня истината, ами е пълна идиoтщинa - съгласно мойта зодия следва да съм много енергичен - и да се лаская като ми кажат, че съм много енергичен.Kpeтeни.