Юни – месецът на планирането. Сега му е времето!

Пресметнете и вижте какво показва нумерологията
4 юни 2018 20:30, Иванка Гъркова
8
Юни – месецът на планирането. Сега му е времето!
Снимка: Pixabay

Изглежда, че юни идва, за да даде цвят и смисъл на живота ни. Вложете цялата си енергия в семейството, приятелите, любовта, кариерата или вашите собствени стремежи - сега е времето! 

За да изчислите персоналния номер за 2018 г., към датата на вашето раждане (например 23 април 1985 г.), заменете текущата година, за да стане 23.04.2018. Сега съберете всички цифри, докато не получите една, както в примера, който следва:
 
2 + 3 + 0 + 4 + 2 + 0 + 1 + 8 = 20; 2 + 0 = 2. Така - вашето число е 2.
 
"1"
 
За вас този месец е леко капризен. Решили сте много задачи, получили сте много награди през първата половина на годината и сега се чувствате изтощени - като сутрин след тежко парти. Време е да оставите нещата и хората от миналото и да се подготвите за нов етап. Със сигурност част от нереализираните ви идеи дотук са се оказали нереалистични. Сега животът ви кара да погледнете собствените си проекти и цели по нов начин. Юни е периодът на планирането. Положителната страна на монетата - до края на месеца ще имате ясна представа за посоката, в която ще се движите. И ще разберете къде е по-добре да насочите енергията от втората половина на годината.
 
"2"
 
Юни обещава ново начало в една от областите в живота ви, най-вероятно в кариерата. Това е месецът на обещанията и възможностите. Енергийното ви ниво се увеличава, но с това и нервната тревожност. Този период изисква да сте смели, гъвкави и комуникативни. Изразете по-ясно мислите и чувствата си, вдъхновете и мотивирайте другите да следват вашия пример. Внимавайте по отношение на личния си живот, защото романтично изживяване може да постави под напрежение не само ако имате сериозна връзка, но ще попречи и на професионалното ви развитие. Ето защо е по-добре да не бързате и да не правите решителни крачки на любовния фронт.

"3"
 
За тези, които се смятат за предприемчиви, Слънцето обостря шестото си чувство. Този месец ще разбирате по-добре емоциите и чувствата на другите и най-силната ви роля ще бъде на съветник. Уви, интуицията ви не се отнася до въпроси, свързани с парите - сега не е най-доброто време за финансови рискове. Периодът е благоприятен да надградите професионално с различни курсове. Романтиката също играе важна роля през юни, особено ако сте се запознали с партньора си сравнително наскоро. Вашата повишена чувствителност и интуиция ви подсказват как да укрепите съюза. Общувайте! Неочакваната покана за посещение на приятел или роднина в далечен град може да бъде невероятно вдъхновяваща.
 
Какво вещаят звездите за останалите числа, четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
1
 
! Отговори
dj dance machine преди 5 години
Е то простотия е да има калпав жокер но нали са балове се събрало тука таме младежи и девоики жокера се натягал на красивите учителки на реномираното училище до там че забравил за кое е дошъл хората гледали умно що е това събитие гледали в един момент станало 12 и место да почне да работи тои казал лека нощ че му се доспало иси заминал пародирала работа за която се плаща скъпо и прескъпо амин даи боже всекиму толкова кадърност с думи не мога да я опиша описва го само тоя които знае оревоар
3
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Интересно мие кои ли хвърчи тая вечер щастливия присмиващ зоопарк
2
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 1Пълно е.
1
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хааааааааааааа хахахахахахахахахахахахахаха. Кой каза че няма смешни неща в тея сайтове