Без стрес със сутрешен секс. Вижте ползите

Настройва по-бързо за работа, обясняват експерти
5 юни 2018 23:00, Екип на Tialoto.bg
36
Без стрес със сутрешен секс. Вижте ползите
Снимка: pexels.com

Няма спор, че най-доброто събуждане е с чаша горещо кафе. А знаете ли кой е най-хубавият старт на деня? Със секс. Да, Точно така, дори се смята, че той съвсем спокойно може да замести кофеина сутрин.

Сутрешният секс зарежда с енергия и спомага за освобождаване от стреса. А ако е придружен с оргазъм за двамата партньори, повишава хормоните на щастието, които гонят депресията. Tialoto.bg събра няколко основни причини, поради които сутрешният секс е полезен за вашето тяло:

1. Тялото се настройва по-бързо за работа

Сутринта е перфектното време за секс, защото чрез него тялото по-бързо и лесно се настройва за работа. Това се дължи на естрогена и тестостерона, чийто нива се вдигат рязко по време на секс. Проучване от 2013 г. показва, че либидото се влияе от нивото на хормоните – колкото по-високи са те, толкова по-палави и подвижни са партньорите в леглото.

2. По-горещи емоции

Погледнато от хормонална гледна точка, колкото повече тестостерон има в тялото, толкова по-дълъг и хубав е сексът. По-високото количество на хормоните увеличава либидото и подобрява сексуалните функции на партньорите. По данни на изследване от 2000 г., високият тестостерон увеличава ерекцията.

Вижте още ползи от сутрешния секс в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Секс,сутрин .... НИКОГА.................ЗАКОН.
12
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Младежи, правете кекс сега, защото като одъртеете и да искате, я се получи, я не.
11
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какъв сутрешен секс бре, то вечерен няма вие - сутрешен. Сутрин, обед, вечер, ежедневно, жената е изморена, има сили само да мрънка, критикува и недоволства. То и на мен ми се отщя вече.
10
2
 
7
 
! Отговори
Харви преди 5 години
Сутрин преди да се изпикая, доближавам жената, която се прави, че спи, отвивам леко и премествам гащичките й. Така правете. Не я будете рязко, а плавно чрез проникване. Въобще не се чувствам скапан.
9
1
 
12
 
! Отговори
Анчо Шукри преди 5 години
Българите много разбират от секс. На приказки са най-големите евачи, ама в леглото само хъркат.
8
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 4 Предивява ти един иск,за обида и унижение. Плащаш като поп. Заслужаваш си присъдата. Как ще я обиждаш, така пред хората и ще говориш подобни простотии.
7
5
 
12
 
! Отговори
Чичо до К преди 5 години
Става дума за големи хора,а коментарите по долу са на пубери-онанисти,самотници в леглото,за които жената е заменена с таблет или лаптоп. Като порастнете и вие ще установите някои работи.За сега папкайте ,слушкайте и блъскайте чирака и не обяснявайте неща които не са ви ясни,драги чикиджии.
6
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Може. Но да не си в затвора.
5
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 4Ти сигурно си много зле щом жена в твое присъствие я избива на скандал.Гола вода си!Отива мацката изпъква мъжа си любовника а ти търка едно олия с две ръце. Тя затова ти е била шута не ти е издържала на простотията явно.
4
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен7Моите не се изхвърлят. Има си за мозъка има си за всичко. За джендърите може да е различно.
3
9
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всички вещества необходими за работата на мозъка се изхвърлят, след това си като пребит и замаян цял ден. И се разболяваш много по-често от елементарна настинка. Стига с тея експерти. Жената е просто едно дърво, секса го използва само да дебилитира и дрогира мъжа за да го контролира, обаче така той изкарва по-малко пари. Така че тънък баланс, дозиране иначе следва автогол. А най-добре без секс и жена.
2
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сутрин си е най-хубаво, но не знам защо момичетата не искат - спи им се...
1
6
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Важно е да ти става смолета, ако девойката вече е изсъхнала и я избива само на скандали. Тогава съседката може много да помогне! Особено, ако нейния е на бирфест целогодишно и не е чувал за авиация... :)))