Зодиите, които са най-големите предатели

Някога "парили" ли сте се от хора, в които сте били сигурни?
5 юни 2018 08:50, Eкип на Teenproblem
44
Зодиите, които са най-големите предатели
Снимка: Pexels

Някога "парили" ли сте се от хора, в които сте били сигурни?

Случвало ли ви се е да доверите тайна на някого и след това да откриете, че той е разказал на всички? 

Ако да, то със сигурност сте се сблъсквали поне с една от тези три зодии, защото това са знаците, които са най-големите предатели и лъжци.
 
1. Блзинаци
 
В един момент те могат да обещаят, че ще ви дадат света, а в следващия момент ще ви забият нож в гърба. Чувствата им важат само до момента, в който са с вас, а тръгнат ли си – всичко остава в миналото и бързо се забравя. Те не могат да спазват обещанията си и често правят неща зад гърба на другите хора, включително клюки и лъжи.
 
2. Везни
 
Не защото са склонни да лъжат, но Везните ще ви предадат, просто защото често си сменят мнението. Те са склонни да сменят позицията си толкова бързо, че дори да не разберете кога точно. Ако са обещали нещо, вероятно няма да го изпълнят никога. Когато осъзнаете, че са ви прецакали, Везните ще бъдат притеснени и ще изсипят цяла купчина извинения.
 

44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Всичко за близнаците е вярно. Долни хора, завистливи, злобни и интриганти. На далеч от такива.
34
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Везните не са предатели.Който го е писал явно не познава добре хората от тази зодия.
33
0
 
1
 
! Отговори
Овен преди 10 месеца
До Близнаци. Овен съм и не съм гаден. Напротив, всички мои приятели знаят, че могат на 100% да разчитат на мен по всяко време на денонощието. Нещо, което може да се каже за малко зодии, вкл. Близнака, който на моменти не знае кой от двата точно е, т.е. не знае какво иска и какво говори. И кога ще изтърси нещо, което си му доверил и той ти е обещал "на никого няма да кажа". Не са лоши, имам приятели близнаци, но понякога не може да се разчита на тях.
32
1
 
0
 
! Отговори
ЪЪЪЪЪ преди 10 месеца
Най-големите предатели са Везните. И не само че няма да се извинят, ами ще убеждават че не те са виновни, а ти. И циркове правят, и на сърдити се правят, само и само да вменят на другия чувство на вина. Прикрити, завистливи и лъжливи, това са везните. И алчни също. Никой друг знак не може да се мери с тях по тези долни качества. Знам го от личен опит след контакти с доста от тази зодия. И всички са такива.
31
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Наистина трябва да се постараеш, за да те предаде Везни.
:)))

Иначе сайта е пълно долнопробие!
Базовата информация са клюки, преиначаване и персонални клевети.

Че е гръцка подлога - НЯМА СЪМНЕНИЕ!

:)))
30
0
 
3
 
! Отговори
Дедо Зодио преди 10 месеца
Какво ще кажете за Рак? Една кака рачица, страшен предател от семейство на предатели. БКП издънка. Единствените й интереси - да не работи и да живее като ямболска царица.
Това е в подкрепа на виждането, че зодията не определя кой е предател и кой не, а семейното възпитание.
Стандартно предателите са хора с малки възможности и големи претенции, които нямат необходимото за съществуването им възпитание.
29
2
 
5
 
! Отговори
???????????????????? преди 10 месеца
"Везни" да се извинят?!
Те ще започнат да ви убеждават, че са постъпили така за ваше добро или в краен случай за взаимна изгода. Когато видят, че не приемате обясненията им, ще направят всичко възможно, за да ви накарат вие да се чувствате виновни.
28
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
За съжаление от всички зодии има предатели и интересчии,с една дума....зависи от възпитание,среда.От злобни родители,няма как да излезе добро дете.Каквото види такъв човек става!
27
16
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Напротив,Близнаците са много чувствени и всички мизерии,и там както ги описват във въпросната статия го правят само от чувството за самосъхранение, ПОнеже всички останали зодии с изключение на някои земни се отнасят зле към тях. Единственият отличителен недостатък на Близнаците е наивността...и за да проявява това драстично поведение (забивания с нож в гърба),явно доста търпение е имал....
26
13
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Близнаците вечно някой ги предава. Вечно са коректни. Вечно да си кажат. Вечно избързват да крещят, за да не им крещиш ти.
Долни хора, които се мислят за нещо, което никога няма да бъдат. Много завистливи! Говорят за идеали, а са най-големите интересчии.
25
22
 
12
 
! Отговори
Близнаци преди 10 месеца
Не е вярно. Кенеди беше Близнаци и го убиха, предотврати трета световна "кубинската криза". Близнак съм и имам щастлив 30 -г. брак.Въпросът е, да сключиш брак в зряла възраст.
Близнакът много бързо индикира простац^те, почти интуитивно хваща тарикатите, не им го казва в лицето, за да не си губи времето с глупости.
Изведнъж, жертвите на интелекта им се чувстват предадени.
Гадни зодии - Скорпион, Риби, Козирог, Овен, Рак.
Отмъстителни и злопаметни.
Водолей и Близнаци правят чудеса.
Страхотен екип
24
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Тия статии ги пишат някви дето им го говорят звездите, това е ясно. Ама шо се излагате да им се връзвате на измислиците. От всяка зодия, националност и цвят има предатели има добри и т.н. Тва със зодиите е пълен смях, както хората които се занимават с това. А в днеса има по 4 такива статии на ден.
23
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Водолей предава само предателите и не справедливите. Те са духовния център. Ако имате проблем с тях огледайте себе си.
22
9
 
15
 
! Отговори
11 преди 10 месеца
На Близнаците им е непонятна самата идея за коректност - нямат го в себе си да бъдат предани към някого, та дори и към себе си. Абсолютни *** по подразбиране.
21
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Кой ви лъже не можете да разчитат на него. Има нещо скрито от вас. Защо го крие? Явно има причина! Но причината е у вас! А в този, който употребява лъжа към вас.
20
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Самата истина, то се съдържа в наименованието на зодията.Единия близнак на знае какво прави другия.А везните също лъжат всяка секунда но съжаляват за това хахах
19
3
 
12
 
! Отговори
Странно преди 10 месеца
как вярвате на някакви измислици и псевдо учения, така и недоказали се (провалени в достоверността си) окултни науки! :(
18
6
 
13
 
! Отговори
Не е истина преди 10 месеца
как четете и вярвате на абсолютни глупости и измислици.. :(
17
7
 
20
 
! Отговори
Най- известен преди 10 месеца
Близнак е бойко борисов- изключително точна оценка сте дали за близнаците!!!!! Браво, Днес !
16
12
 
13
 
! Отговори
объркали сте преди 10 месеца
Везните предатели ? - е,това хич не е вярно . Везните живеят за добруването на другите - деца,съпрузи,приятели и тн ,но за съжаление всички злоупотребяват и често ги използват и предават.