Лотос, мак... Вашето цвете, според зодията

Огненият нрав на лъвовете се свързва със слънчогледи
8 юни 2018 20:00, Иванка Гъркова
1
Лотос, мак... Вашето цвете, според зодията
Снимка: pexels.com

Цветята са дар от природата, който внася свежест и настроение в скучното ни ежедневие. Поднасят се както за хубави, така и за тъжни поводи. С тях може да придадем атмосфера на скучните помещения. Всеки човек има различни предпочитания за цветя - едни винаги имат пресен букет на масата в хола, други предпочитат да ги подаряват или получават, трети въобще не ги харесват.

Знаете ли, че можем да научим много за характера на един човек от цветята, които харесва той. Вижте кое цвете най-добре представлява вашият зодиакален знак според астрологията:

Овен (21 март - 19 април): Лотос

Това цвете е символ на прераждането, любовта, състраданието, красотата, постоянството, духовността. Още от Древен Египет се е свързвало със слънцето и прераждането. В Китай цветето се е смятало за свещено още преди появата на будизма. Тъй като символизира израстването и творческата сила, лотосът много подхожда на представителите на зодия овен, които се стремят към усъвършенстване и по-съвършен свят.

Телец (20 април - 20 май): Мак

Аленочервеното цвете е символ на неувяхващата младост, плодовитостта и плодородието. Едно от поверията сочи, че Морфей приспивал хората, като ги докосвал с мак. Той се смята и за цвете на бляновете, а телците са едни от най-големите мечтатели сред зодиите. 

Вижте останалите зодии в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: цветеастрологиязвезди
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ега ти властите! С една крава не могат да се оправят.