4-те зодии, които скоро ще намерят половинките си

Лятото е на прага, а с него и приключенията, емоциите
Обновена: 10 юни 2018 16:11 | 10 юни 2018 16:11, Eкип на Teenproblem
3
4-те зодии, които скоро ще намерят половинките си
Снимка: Pexels

Лятото е на прага, а с него и приключенията, екскурзиите, летните партита и емоции. За някои то ще е още по-вълнуващо, тъй като ще са в плен на любовта. 

Дева
 
През пролетта и лятото на 2018 г. девата излиза от черупката си и започва да прекарва много време с близки и приятели. Отделят много време за забавления и купони, а скоро ги очаква и ново запознанство. В момента девите притежават такава харизма, която привлича като магнит околните. Флиртовете ще се превърнат в нещо по-сериозно и ако сте родени под този знак, съвсем скоро ви очакват романтични срещи, като от филмите.
 
Везни
 
Пролетта не беше много успешна за везните в интимен план, но съвсем скоро колелото ще се завърти. Единственото, което трябва да направят, е да не се отдават на негативните емоции, а да се завърнат към себе си – да общуват повече, да се борят за каузите, в които вярват. Везните ще срещнат своята нова тръпка на място, на което извършват доброволческа работа, на протест или на някаква друга социална активност.
 
 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: зодиизодиакални знаци
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Статистически погледнато, това са близо 1/3 от населението на Земята - 4 зодии. Тези в изкуствена кома и 3-4-годишните и те ли?