Страстното целуване, според зодията (II част)

Прочетете и кажете: Съгласни ли сте с астролозите?
10 юни 2018 22:02, Екип на Tialoto.bg
8
Страстното целуване, според зодията (II част)
Снимка: Pixabay

След като вчера ви запознахме с това как се справят първите шест зодии с целувките, ето, че идва ред и на останалите представители в зодиака.

Везни

Елементът Въздух и покровителката Венера са направили всичко, за да утвърдят този знак като въплъщение на любовта във всичките ѝ прояви. Целувката за тях е изкуство и може да се характеризира с нежност и съблазън. Представителите на знака усещат винаги желанието на партньора. Те са много страстни по природа, но никога няма да усетите някакво налагане и груба сила. При тях водеща е романтиката. Когато става въпрос за съблазън, те нямат равни. Бъдете игриви в отношенията си, съхранявайте ги и ще бъдете щастливи много години с такъв партньор.

Скорпион

При тях доминира сексуалният магнетизъм. Този знак е само за избрани – не всеки може да издържи на техните правила и игра. Скорпионите са привлечени от тайните и установените правила. И обичат да ги нарушават. Ако партньорът отговаря на тези условия, Скорпион е идеалния партньор. Дългите целувки и нежността не са за Скорпионите. Ако чувствата вече са избледнели, Скорпионът няма да откаже целувка, но партньорът веднага ще почувства студа.

Вижте за останалите зодии в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
3
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 5 години
пълни глупости, жалко че някой така вярват в едни лъжи.. :(
5
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сега е омъжена и живее във Лисабон.Толкоз. Други мераци към нея!? Не е нужно да обеснявам. Авторката е "измуквала от пръсти"Всеки човек е строго индивидуален и има сто хиляди човека една и съща зодия.
4
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нашите политици са майстори в целуването на руски ***.
3
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Същото мога да кажа за бившата ми жена невероятна любовница. Целува се с чувство, страст, мерак невероятно нежно създание е, ако те обича е просто.., не се описва това трябва да се усети. И прави хубава любов. Зодия рак е.Никога не ми е била скучна. Тя е не принудена във всеки един момент и много всеодаен човек. Но,всеки си намира "ежа" в живота. Аз моя тя нейния!Имах удоволствието да си имам нея и да я обичам.Сега си я обичам, но по мой собствен начин!Нещата се менят, хората се променят!
2
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Стрелец мъж е изкусител в целувките. Невероятен! Мъж Козирог не е само шампион в целувките, но е страстен и чувствен любовник!!! Скорпион си е скорпион. Нищо особено.
1
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Стига с тези сексуално магнетични скорпиони. Не всички са еднакви. Имах един преди години. Добре, че не се задържах много с него. За целувки въобще не се сещаше. Секс рядко, колкото да отбие номера. А на думи беше много голям.