Непокорна, полезна. Каква дъщеря сте, според зодията?

Как астрологията влияе на отношенията с родителите ви?
11 юни 2018 22:45, Теодора Драгоева
3
Непокорна, полезна. Каква дъщеря сте, според зодията?
Снимка: pexels.com

Вашият зодиакален знак може да разкрие много за вашите личностни черти. Характеристиките на зодията ви могат да повдигнат завесата и за това кои са вашите най-положителни и съответно отрицателни качества и как те влияят върху взаимоотношенията ви с вашите родители.

Ето и как зодията ви може да разкрие какъв тип дъщеря сте:

Овен: Непокорната дъщеря

Ако сте зодия Овен, вие никога не реагирате особено добре на опитите на родителите ви да ви командват и да ви налагат мнението си. Вие сте упорити и вероятно ще оспорвате авторитета на майка си и баща си поне докато не минете 30-те. Възможно е родителите ви да намират този факт за разочароващ понякога, но в края на краищата те ще оценяват това, че вие сте независима, смела и целеустремена личност, която може да се грижи сама за себе си.

Телец: Полезната дъщеря

Дъщерите от зодия Телец са изключително надеждни и често дават своя принос в домакинските задачи, помагайки на майка си. Те от малки искат признание за своята упорита работа. Тези дъщери никога няма да забравят рождените дни на родителите си, или дори годишнината им. Те ще участват активно в семейните сбирки, давайки най-доброто от себе си. Само не разчитайте на дъщеря Телец за финансова помощ – много ще ѝ бъде неприятно.

Вижте останалите зодии в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: дъщерязодияастрология
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
3
 
! Отговори
А сега де.. преди 5 години
мислех че съм ***, а то се оказва че съм дъщеря!!! Абре спрете се в края на краищата, вече съвсем се обърках как да пикая - прав, клекнал, легнал.
1
0
 
5
 
! Отговори
Лилав преди 5 години
А, ако съм син, важи ли?