5 зодии, на които им е по-добре необвързани

На кои знаци им е супер да са си сами? Вижте ги!
Обновена: 12 юни 2018 08:25 | 12 юни 2018 07:52, Eкип на Teenproblem
6
5 зодии, на които им е по-добре необвързани
Снимка: Pexels

За да поддържате пълноценна връзка, трябва да комуникирате добре, да сте чувствителни, да обръщате внимание на нуждите на партньора, да се жертвате за него и да правите много компромиси.

Някои зодии обаче се справят трудно с тези неща и предпочитат да не ги правят, затова и се смята, че се чувстват по-добре, когато не са в сериозна връзка.
 
Ето и кои са те.
 
Близнаци
 
На моменти имат фобия от обвързване и доста често си променят мнението. Не обичат да се чувстват "вързани", а и им е трудно да спрат да флиртуват, дори когато са във връзка. Заради честата смяна на настроенията им, може да се случи вече да са се сгодили, но да се събудят някоя сутрин и просто да решат, че въобще не им е до сватби, а предпочитат да са свободни.
 
Стрелец
 
Стрелците са страхотни в началото на връзките - позитивни са, забавни са и с тях несъмнено ще си прекарате хубаво. Но когато се стигне до по-сериозни въпроси и партньорите бъдат изправени пред изпитания и проблеми, тези зодиакални знаци вече не са толкова развълнувани. Те бързо се отегчават, обичат много да пътуват и да срещат нови хора, затова дългосрочните отношения им омръзват.
 
Овен
 
Представителите на овена обикновено търсят любовта и я ценят много. Това, което им създава проблеми е, че много бързо губят контрол, ядосват се и избухват, ако не стане на тяхната. Забавни са и обичат приключенията, но много бързо се палят при спорове и могат да се държат грубо и без уважение към партньора. Възможно е да избълват куп обиди и 5 минути по-късно да съжаляват много. Колкото и да съжаляват, ако партньорът им е докачлив, няма да им прощава вечно. По-добре им е да са сами, именно заради това, че са импулсивни.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: зодиизодиакални знаци
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Омръзнаха ти парите ? Айде бе .
5
1
 
3
 
! Отговори
дамбулова преди 5 години
На мен ми омръзна
4
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ама парите не им омръзват...
3
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вчера имаше статия за 4 зодии, които ще се съберат с някой. Не мислите ли, че идва момент в който броя на зодиите не достига на броя на статиите? Няма ли да "възкресите" зодия паяк, и да започнете със статии, че отдавна не са най-добрите убийци и обирджии? Просто давам идеи на чукча-писатели.
2
1
 
5
 
! Отговори
Рембранд преди 5 години
Аз съм близнаци, а жена ми е стрелец ;-) Но наистина понякога ми се иска всички да изчезнат. Това е само понякога.
1
3
 
13
 
! Отговори
няма такова нещо преди 5 години
Когато една жена иска да е сама,значи иска да е с някой друг!