Зодиите в любовта: Какво ви чака тази седмица?

Вижте зодиакалните знаци и любовните им трепети
12 юни 2018 16:10, Eкип на Teenproblem
1
Зодиите в любовта: Какво ви чака тази седмица?
Снимка: Pexels

Овен 

Настроението ви е все по-малко учебно и все повече любовно. През тази седмица определено ще има „раздвижване“ на емоционалния фон. При това преживяванията ще са различни за групата на имащите и тази на нямащите гадже.
 
Първите може с отегчение да забележат, че актуалната „половинка“ вече не им е интересна. Скрийте се зад фразата „имам много да уча, оформят ми годишните оценки, не можем да се видим“, за да не се разделите без време, че и без повод.
 
При вторите ситуацията е по-тарикатска. Те точно под предлог за взаимопомощ и с въпроса: „защо не ми обясниш еди-какво си?“ може да спечелят нечие сърце.

Телец
 
За представителите на вашия знак предстои един леко „безцветен“ период. Отношенията с приятел/ката ще са спокойни за разлика от отношенията с членовете на семейството. Споровете у дома, претенциите на родителите леко ще ви поизнервят, така че преценявайте внимателно дали да си насрочвате ли срещи или не. Гаджето може да ви разведри, утеши, покаже съчувствие, но може и да не се заинтересува от неволите ви, което малко или много ще ви огорчи.
 
Свободните Телци са в по-изгодна позиция. Може да не попаднат в лапите на любовта, но пък и няма да си създадат проблеми от романтичен характер.

Близнаци
 
Неизчерпаемото ви любопитство и жажда за нови емоции през тази седмица ще ви подтикват да експериментирате. Да си знаете предварително, че независимо от степента ви на независимост, експериментите в любовната област ще са критично несполучливи. Мъдрата препоръка „не дърпай лъва за опашката“ във вашия случай би звучала като „не давай повод на гаджето да ревнува“, ако не искате да стовари върху главата ви цялата тежест на основателния си гняв.
 
Нямащите приятел/ка ще подскачат от флирт на флирт като пойна птичка върху шипков храст. Едва ли ще поставят начало на сериозна връзка просто, защото още не са сигурни, че я искат.

Рак
 
Любвеобилни сте и привлекателни, което пък е предпоставка за добро настроение. Ще постигнете успех в почти всичко, с което се захванете. Всъщност, през повечето време няма да се занимавате със свои задачи, а с тези на „половинката“ или на някой, когото се опитвате да впечатлите. Действайте смело, ще постигнете целта си. Ако сте вече във връзка, то той/тя напълно ще се убеди, че без вас не може и че времето заедно е много ценно, защото лети прекалено бързо.
 
За търсачите на сериозна връзка настъпва „моментът на истината“. Те ще разберат, че любовта като мащабно чувство и философска категория започва с отношение към съвсем конкретна личност.

Лъв
 
През тази седмица Венера ще навлезе във вашия знак, което е убедителен сигнал за любовни емоции. Влиянието й ще е нееднозначно, така че не може да се каже със сигурност какво ще се случи. Вариантите са различни. Може да стабилизирате съществуващата си връзка, да започнете успоредно още една или пък да станете обект на нечий интерес. Може просто да впечатлявате и привличате към себе си вниманието на околните, а романтичните преживявания да са повърхностни и краткотрайни.
 
Каквото и да стане истината е една. Със сигурност няма да ви е скучно, а дали ще се забавлявате самостоятелно или в нечие предпочитано присъствие зависи изцяло от личните ви предпочитания.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: зодиизодиакални знаци
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Времето лети не ме изпускай ,че ще съжаляваш много след това!!!!