Зодиите, които създават трудно връзки. 5 са!

Дългите връзки не са за тях и предпочитат да са сами
13 юни 2018 10:23, Иванка Гъркова
6
Зодиите, които създават трудно връзки. 5 са!
Снимка: pexels.com

Дългите връзки не са за всеки. Има хора, които не умеят да комуникират с хората и по-трудно се обвързват. А когато излизаш с някого, ти трябва да се съобразяваш не само с твоите нужди, а и с тези на партньора, да не мислиш само за себе си.

Има някои зодии, които не се справят особено добре с връзките. Освен персоналните им черти, астрологията също може да има влияние върху техните връзки. На тях им се налага да работят повече над отношенията си с любимия човек, за да бъдат те по-здрави и успешни. Други пък имат способността да разпознават кога нещата не вървят и да се отдръпват навреме.

Ако не сте очаровани от развоя на връзката, сигурно сте от онези зодии, които предпочитат по-бързо да приключат нещата. Може да сте страхотен приятел или колега, но когато става дума за романтични отношения, вие не искате да държите близо до себе си някого, който ви е наранил.

Всеки има своя индивидуалност според знака, под който е роден. Това се отнася и за взаимоотношенията, особено за интимните връзки. Ако откриете какво не ви върви с гаджето и помислите как да го подобрите, нещата могат и да потръгнат.

Ето 5 зодии, които имат проблеми с връзките и предпочитат да бъдат сами:

Близнаци

Представителите на тази зодия често си сменят мнението и затова невинаги могат да поемат отговорност. Смята се, че имат два различни характера и трудно могат да влязат в рутината на сериозна връзка, камо ли брак. Те могат да кроят планове с половинката вечерта, но на сутринта да се събудят и да поискат да са необвързани и свободни.

Стрелец

Те са невероятни в началото на връзката. Отдават се напълно на човека отсреща, правят забавни неща и имат желание за разнообразие. Но когато връзката навлезе в друг етап и започнат предизвикателствата, те са склонни да се отдръпнат. Когато нещата станат по-сложни, стрелците по-скоро искат да си върнат свободата, отколкото да запазят връзката си.

Вижте кои са останалите зодии в Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: астрологиязодиивръзки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
5
 
3
 
! Отговори
Как така преди 5 години
Стрелец и Близнаци 15 г.връзка краят и дойде след като Близнака почина и те ще кажат,че тези две зодии не могат да имат здрава връзка!!Дева(мъж) на 38г без деца,без сериозна връзка до този момент среща Стрелеца от предната двойка.Не върви между тях,защото господин Дева е прекалено мъмрещ,много досаден на моменти и какво ще кажете то Стрелеца е виновен!!!Идиотщини!!
5
3
 
6
 
! Отговори
наздраве преди 5 години
Скорпион. Те са неспособни както на дълги връзки, така и на къси- просто защото са непоносими, злони, завистили и зли-същото се отнася и за приятелството!
4
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дева разбира се
3
1
 
6
 
! Отговори
wolfkohen преди 5 години
Ама статията е писана с пълно неразбиране на архетипите в Астрологията...Само един е наистина труден за връзки и то не защото не може да направи хубава такава, а защото има по-особено отношение към обвързването и това е Водолей. Много зависи как е поставен обаче - аспекти на Уран (управителят на Водолей) и много, много още...
2
4
 
4
 
! Отговори
SS преди 5 години
Рибите и те са мнооо проста работа ....
1
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бих казал Козирог на първо място.