Мъжът, с когото нямаш бъдеще. Защо да го зарежеш?

Нали не вярвате, че ще можете да го промените изцяло
14 юни 2018 21:11, Теодора Драгоева
16
Мъжът, с когото нямаш бъдеще. Защо да го зарежеш?
Снимка: pexels.com

Може да сте влюбена в гаджето си, да го харесвате като човек и все пак той да не е добра партия за вас. Това важи в случай, че той е от мъжете, които създават проблеми, които третират половинката си без уважение, които твърдят, че не вярват в брака, които мислят само за купони и т. н.

Ако имате продължителна връзка с мъж, с когото усещате, че никога няма да получите това, което наистина искате в личен план, то по-добре да прекратите тези отношения възможно по-бързо. Ето и още 4 причини, поради които трябва да зарежете гаджето, с което нямате бъдеще:

1. С времето ще се чувствате все по-самотни във връзката си

Ако стоите във връзка с човек, който не ви дава това, от което се нуждаете, вие ставате несигурни, именно защото се чувствате самотни. Колкото по-дълго оставате в тази връзка, толкова по-зле ще се чувствате, но и все по-трудно ще ви бъде да се решите да скъсате тези отношения. Вие ставате зависима от другия човек, а самочувствието ви отива все по-надолу.

Вижте още по темата в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
3
 
3
 
! Отговори
Мъж преди 5 години
Гранично личностно разстройство (BPD). Такива статии са типичен пример как когато жена има проблеми със себе си проектира вината върху мъжа до нея. А ако и се даде и възможност за изява се упитва да убеди и останалите, че това е правилно. За съжаление в България жените все по-често се оказват с BPD.
12
3
 
6
 
! Отговори
КазаниСа и верниНеща преди 5 години
Ако си губи времето с неподходящ човек, не може да потърси по-свестен.Освен това, за неопитно девойче, пренебрежителното отношение ще съсипе самочувствието й, а това се отразява пагубно върху нейното поведение.Неколкократно виждах такива примери в университета. Мамин глезльо, стопроцентово ***, започва да излиза с хубаво и свястно момиче на 19-20 г., което още няма опит и се чуди защо *** се подиграва с нея, търси вината у себе си. А лекето всъщност се прави на интересно и четка егото си.
11
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Такива смотани статии, женската еманципация, желанието да се прави на равна на мъжа, но в същото време да не иска да работи като механик, миньор, хамалин... и филми като "Ceксът и града" в който играе онази грозната актриса Сара Джесика Паркър, която прилича на трaнс-същество от Столипиново в Пловдив или от Факултета и Красна поляна в София........... ей тези неща съсипаха нормалната българка и я превърнаха в смотла, лека жена, която се пуска на всеки и си мисли, че това е ОК.
10
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Жена, която е направила грешен избор при избора си на мъж, защо да къса с него, след като и следващият и избор ще бъде също толкова погрешен? Да къса, когато и дойде акъла защо прави грешен избор. Проблемът е, че като наближи 40 години, правилният избор обикновено е мъж доста по-възрастен от нея, примерно на над 55 години.
9
7
 
1
 
! Отговори
нормални сме преди 5 години
наистина има истински мъже достойни за уважение нормалните са малко особено сред българите се срамувам че живея сред такива елементарни хора се погледнат с достойнство че са мъже не от любен каравелов ,,мамино детенце,, не е смешно мъжът на мястото си никога няма да бъде зарязан просто е мъж не прот човек като някои не
8
6
 
6
 
! Отговори
не лъжете преди 5 години
направят децата и айде после на друга самотна майка е къв мъж си българино едно *** бабите дедовците са майки и бащи на внуците че няма мъже само пъбертети културата ни трдициите ни абе иначе сме българи юнаци не лъжете
7
11
 
6
 
! Отговори
,,семейни традиции,, преди 5 години
алкохолици курварлък побои това е ,,мъжа,, в българия жените ги носят и търпят а мъжете им пият скиторат гледат порно порно списания проститутките им върви оборота и на леките жени ,,свестни,, оф
6
6
 
2
 
! Отговори
нормални сме преди 5 години
истинският мъж е рядкост в бЪлгария истинските жени също посредствени мъжр и посредствени жени с които нямаш бъдеще кой иска посредствено бъдеще
5
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нищо вярно в тези съвети. Става дума за нещо съвсем друго - жените непрекъснато правят грешен избор при избора на мъж, обикновено избирайки някой от лошите момчета. После твърдят, че мъжете не ставали, че не смеели да поемат отговорност и други такива. Каквото са избрали, това и са получили.
4
5
 
3
 
! Отговори
Мъж преди 5 години
Те пък хубавите жени щото са "много" и са все свободни...Може ли толкова елементарно разсъждение...?Явно си от тези, които не знаят какво мъжка ласка (цял живот)
3
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До МъжТе богатите мъже щото са "много" и са все свободни... Може ли толкова елементарно разсъждение...?Явно си от тези, които са валат цял живот.
2
10
 
9
 
! Отговори
Мъж преди 5 години
Безпаричния мъж е мъжа с който нямаш бъдеще. Защо да го зарежеш? Защото е по лесно да си намериш богат чичак който да те осигури до края на живота ти.
1
8
 
5
 
! Отговори
Kiffla преди 5 години
Голяма грешка! Никога не зарязвайте мъж, не се знае какво ще стане в бъдещето...Само тръгвайте с други.