Как реагират зодиите на раздяла: Близнакът флиртува, другите?

Вижте зодиите и как се държат след любовно разочарование
Обновена: 15 юни 2018 08:54 | 15 юни 2018 08:40, Eкип на Teenproblem
7
Как реагират зодиите на раздяла: Близнакът флиртува, другите?
Снимка: Pexels

Раздялата е болезнена за всички. Едни се отдават на работа, други търсят нова тръпка, а трети се изолират и страдат дълго. Ето и какво правят различните зодии, когато им разбият сърцето. 

Овен
 
Овенът преживява разбитото сърце като се гмурне в работа или преследване на цели и мечти. Той използва времето, в което е сам, за личностно развитие и самоусъвършенстване. Затова изглежда, че се възстановяват сравнително бързо, дори тайно да продължават да страдат.
 
Телец
 
Тези представители на зодиака бързо се съвземат, защото смятат, че времето, прекарано в съжаление, е изгубено. Обичат да са продуктивни и да не изоставят важни проекти и задачи, заради раздяла. Така или иначе, за тях любовта почти винаги е след работата или ученето.
 
Близнаци
 
Кралете на флиртовете! Естествено, ще са разстроени, ако някой ги е изоставил, това ще нарани егото им. Но също няма да губят много време, ще се впуснат бързо в дръзки флиртове, което ще повиши самочувствието им отново.
 
Рак
 
Имат невероятно чувство за хумор и така ще се шегуват с разбитото си сърце, че не всички ще разберат колко много страдат. Отнема им повече време да преживеят раздялата, защото са чувствителни.

Лъв
 
Лъвовете ще градят кариера, докато сърцето им е разбито. Ще работят упорито и усърдно, по много часове на ден, само и само да не мислят за това, което им се е случило в интимен план. Иначе болката ще ги погълне. Затова също изглеждат сякаш бързо са се възстановили, но по-скоро игнорират собствените си чувства и емоции.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още по темата: зодиизодиакални знаци
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Рака винаги го описват, като чувствителен, сантиментален едва ли не плаче на залеза и изгрева на Слънцето. Ще мине през вас и ако не я искате.., не го искате ще си продължи по пътя. На стари лаври не лежат и илюзии не си правят. Ако ти искаш.
5
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И кое му е превлекателното да покажеш на партньорката си, че не ти е била нужна? Напротив с подобно поведение осен да те помисли за самовлюбен егоистичен използвач нищо повече. Определено ще разбере, че не я обичаш, никога не си я обичал и не си държал на нея. Не очаквай някой да прави път към теб. След, като на теб ти е все едно.
4
1
 
0
 
! Отговори
Друга нар. мъдрост преди 5 години
До да бе"Да не бе чудо станало,не би се песен пяла." С други думи, щом е създаден пословичен израз, значи народът е наблюдавал много ситуации и си е направил извод.
3
0
 
0
 
! Отговори
да бе преди 5 години
Народа не се е развеждал и разделял, даже не са избивали клинове едно време.
2
1
 
2
 
! Отговори
дамбулова преди 5 години
И ас така права
1
2
 
8
 
! Отговори
Най-добра стратегия преди 5 години
Народът го е казал - клин клин избива.Хващай друго гадже!