Силните и слабите страни на зодиите (II част)

Вижте какви черти на характера притежават различните знаци
Обновена: 17 юни 2018 19:36 | 17 юни 2018 19:30, Екип на Tialoto.bg
3
Силните и слабите страни на зодиите (II част)
Снимка: pexels.com

Природата на всеки човек се определя от различни фактори – образование, приятели, семейство, среда, в която живее... Списъкът може да продължи безкрайно. Според астролозите и нашият знак играе роля и можем по това да открием сходни характерни черти в иначе различни хора.

След като вчера ви представихме първите шест зодии, вижте силните и слабите на останалите.

Везни

Очарователни, но капризни

Независимо от избраната професия, тези хора са привлечени и се стремят към всичко красиво. Изключително важно е да живеят в комфортна обстановка, да имат красиви гледки от дома, да носят шик дрехи, изразяват се с красиви фрази. Често родените под този знак са хора на изкуството или поне имат творческо хоби. Освен това те са много очарователни. Често обаче представителите на този знак, стремящи се към красотата, са твърде капризни и дори взискателни към своите близки. И това важи не само за жените, но и за мъжете.

Скорпион

Целенасочени, но твърде амбициозни

Скорпионите обичат комфорта, лукса, славата. Но всички тези удоволствия са готови не само да получат под формата на подаръци на съдбата, но и да достигнат до тях без помощта на други хора. Представителите на този знак са много амбициозни хора. Ако са решили нещо, те ще се опитат да го постигнат по всякакъв начин. Виждат целта и не виждат пречки. В същото време Скорпионът ревниво пази своите идеи. Ако някой пък им посочи тяхно несъвършенство са обидени дълго време.

Вижте още за зодиите в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
2
 
! Отговори
От свое Име преди 5 години
Странно как вярвате на някакви измислици и псевдо учения, така и недоказали се (провалени в достоверността си) окултни науки! :(
2
3
 
1
 
! Отговори
Кака преди 5 години
Кой ви кара да ги четете. Говорете само от свое име и не натрапвайте мнението си
1
3
 
11
 
! Отговори
Mнение преди 5 години
Стига с тези зодии!.Аман вече! Всеки божи ден -все ни навирате някакви зодии.Глупости на търкалета.Хората са различни.,характера им зависи от домашно възпитание,въздействие на обществото около тях,родителите,от много други странични фактори. Какви ли не глупости изписахте ами хайде спрете се вече!