Без тях не може! Задължителна козметика за лятото

Козметичният несесер е пълен с... Топ 4 на продуктите
19 юни 2018 11:30, Криси Табачка
6
Без тях не може! Задължителна козметика за лятото
Снимка: Pexels

Козметичният несесер е толкова пълен, че се чудим вече как да го затворим. Познато ли ви е? Вероятно да, особено ако обичате да изпробвате различни продукти за всичко, свързано с красотата.

Вече ви разказахме за тенденциите в грима през лятото, а сега идва време да обърнем внимание и на друго нещо – задължителните продукти за лятото, с които да поддържаме перфектната си визия.

Ако ви липсва някой или всички от задължителните продукти за лятото, сега е моментът да се сдобиете с тях! До 19 юни в магазините на Sephora при закупени три продукта на марката, единият от тях (този с най-ниска стойност) ще бъде подарък!
 
Ако ви предстои пътуване или просто искате да вземете най-важното вместо целия си козметичен несесер, ето какво е задължително:
 
1. Сух шампоан
 
Коя жена не знае за сухия шампоан, коя не е чувала за него. Това е магическият козметичен продукт, с който прическата ни наистина може да остане с дни като след фризьор и то без да се утежнява или да бъде за сметка на обема. Почистващият сух шампоан на Sephora е с формула, обогатена с кокосова вода за незабавно освежаване и обем. Моментално почиства косата като премахва омазняването и неприятните миризми, а като бонус – възвръща и блясъка. Както добре знаем, използваме го върху корените на косата, защото там обикновено има най-голяма нужда.
 
2. Сух балсам
 
Докато сме на темата за сухи продукти, не можем да не изведем задължителния сух балсам за коса. „Малкият брат“ на шампоана възстановява и уплътнява косата като я прави по-устойчива, силна и блестяща, но и има незаменим аромат на кокос. За разлика от сухия шампоан, сухият балсам може да се използва както в корените, така и в краищата, а след нанасяне намалява накъсването на косъма.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: продукткозметика
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
2
 
! Отговори
Експертно становище преди 5 години
Тези продукти са измислени за болни хора на легло! Вдишването на прахови частици е необратимо и редовното използване води до усложнения в дихателните пътища вкл. засилване на алергиите, асматични пристъпи, дихателни смущения, рак .
2
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какво толкова написах. Сухият шампоан е като сaпун.
1
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това реклама ли е. Сухият шампоан си е чист сaпун.