Флиртът на мъжете, според зодията. Говорят астролозите

Овен, Телец... всички по редичката
19 юни 2018 22:35, Екип на Tialoto.bg
2
Флиртът на мъжете, според зодията. Говорят астролозите
Снимка: pexels.com

Овен

Овните са пробивни хора, обичащи незабавно да вземат това, което смятат, че им се дължи. Което често води до сблъсъци, особено в отношенията. Когато един Овен прави опит за флирт може да изглежда наивен и груб. Въпреки че представителите на тази зодия не се проявяват като майстори на флирта, тяхната искреност пленява и очарова. Когато преминат във връзка обаче показват голяма ревност. От една страна това е сладко и гали егото на партньора, но от друга - изненадват с постоянството си.

Телец

Телецът е човек, който крачи бавно към реализацията на всяка своя цел. Действията им са пълни с достойнство, обмислят всеки свой ход, а естествената им сдържаност не позволява открито да кокетничат. Не може да се каже, че представителите на този знак не флиртуват изобщо. Те го правят, но само в границите на тяхното разбиране. В резултат на това се оказва някак неясно дали са флиртували или просто така е изглеждало. Само ако имате сериозен интерес към мъж от тази зодия можете да забележите, че той предприема стъпки към вас. Ако и вие покажете, че има обратна връзка, той ще започне да ви ухажва доста по-открито.

Вижте за останалите зодии в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименВиж ся...овен, овца е се тая. "ЛибофЪ" има кога имаш кинти, другото го не слагат на сърце си!
1
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Овцата изненадвала с постоянство???? Ама това не е ли Обич??? Я сам *** и неразбирам ама вие кажете..... Това не е ли Обич?????!!!