Как зодиите изразяват чувствата си?

Какво е характерно за различни знаци. Вижте!
19 юни 2018 10:30, Eкип на Teenproblem
5
Как зодиите изразяват чувствата си?
Снимка: Pexels

Овен 

Те са горди и инатливи, затова не се учудвайте, ако вместо комплименти от тях чувате по-скоро забележки, закачки, иронични думи. Обичат да си служат със сарказма и да се шегуват с хората. Но не го приемайте навътре - щом са се отпуснали достатъчно, че да се шегуват с вас и да ви закачат постоянно, значи сте спечелили сърцето им. Не го правят с лошо, просто са шегаджии и обичат да карат другите да се смеят. 
 
Телец
 
Телците са наблюдателни, аналитични, често и цинични. Обикновено говорят открито за чувствата си, така че най-вероятно сами ще ви кажат, че са влюбени. И по-важното - ще ви обяснят защо, какво им е допаднало, как сте ги спечелили. Може да не ви правят традиционните комплименти, но винаги ще ви кажат кое ваше качество ги очарова. 
 
Близнаци
 
Инати са, но и са много забавни и с тях се общува лесно. Лошото при тях е, че могат да флиртуват, да ви прегръщат, да се интересуват от вас, без изобщо това да означава, че имат силни чувства. Подобно на телците, сами ще ви кажат, когато усетят, че са истински влюбени. 
 
Рак
 
Най-романтичните знаци в зодиака. Те ще ви ухажват като по старите филми - с цветя, писане на любовни писма, подаръци без повод, срещи на места с красива гледка. Освен това, когато някой е завладял сърцето им, те помнят подробности не само за него, а и за неговите близки. Не се учудвайте, ако ви кажат да честите рождения ден на някой ваш роднина от тяхно име, дори още да не сте сериозно обвързани. Ще помнят и името на домашния любимец, които сте имали в детската градина.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: зодиизодиакални знаци
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 4Явно никога не си познавал скорпион! Това е тяхната "чиста" същност! Сърдете се на тях!
4
1
 
2
 
! Отговори
До 3 преди 5 години
Боже колко злоба има в душата ти .
3
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това за скорпионите е пълна глупост. Първо, те са толкова повърхностни, че със сигурност ще ги е впечатлил или някой грозен и богат или беден и красив, с който да заменят първия. Тях не ги интересува нищо душевно, защото те са доста зли и се съмнявам въобще имат ли душа. Не провеждат никакви философски разговори, а само клеветнически и интригнтски, но не с някой който обичат просто защото няма такова същество което те да обичат. Те са най-големите лъжци и каквото и да ви говорят не им вярвайте.
2
2
 
2
 
! Отговори
До 1 преди 5 години
Причината е че днешната наука също е псевдо тъй като е попаднала в ръцете на псевдо учени .
1
3
 
2
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 5 години
Странно как вярвате на някакви измислици и псевдо учения, така и недоказали се (провалени в достоверността си) окултни науки! :(