Какво чака зодиите в любовта тази седмица?

Общителни, чаровни... Седмичен любовен хороскоп
19 юни 2018 17:45, Eкип на Teenproblem
4
Какво чака зодиите в любовта тази седмица?
Снимка: Pexels

Овен 

Грижете се за себе си, но мислете и за половинката си. Сигурно ще имате доста работа през тази седмица и ще трябва да действате активно, но няма смисъл да се изолирате. Споделяйте затрудненията с гаджето и той/тя може да ви подскаже интересни идеи.
 
Контактите ще са интензивни и необвързаните представители на вашия знак ще могат да си пофлиртуват на воля. Имайте пред вид, обаче, че не е здравословно да навлизате в чужда територия. Придържайте се към предпочитанията си независимо, че приятелите може да не одобрят избора ви.

Телец
 
Пестете си времето. Създайте си график и определете най-важното. Ще имате много задачи, но това не значи, че трябва да се лишавате от романтични преживявания. Напротив, общувайте с приятел/ката си колкото е възможно по-често. Неговото или нейното присъствие ще ви вдъхновява и освежава.
 
Не се очертават бурни емоции за онези от вас, които все още не са попаднали на подходящия човек. Често ще сте в компания, ще привличате вниманието, но едва ли ще спрете погледа си на някого. Не е изключено да ви потърси някой от бившите. Не гледайте назад, за да не повторите стари грешки.
 
Близнаци
 
Слънцето скоро ще напусне вашия знак, но това не значи, че вие ще скучаете. Напротив, периодът ще е динамичен, изпълнен с приятелски срещи, партита и оригинални публични изяви. Разпределете времето си така, че да се виждате отделно с приятелите и отделно с гаджето и не пренебрегвайте неговото или нейното желание да бъде често с вас. Може би иска да сподели някоя тайна или да изгладите заедно съществуващо недоразумение? Любовта е страхлива птица, не й позволявайте да отлети.
 
Необвързаните Близнаци ще са толкова общителни, че ще прелитат от компания в компания като гладни врабчета. Ако е възможно да се забавляват по 24 ч. в денонощието биха го направили. Би било добре да намалят темпото и да си пестят силите. Да си създадат оптимален режим на активност и почивка, за да не навредят на здравето си.
 
Рак
 
Слънцето се приближава към вашия знак и вие ставате все по-чаровни и магнетични. На всичкото отгоре за известно време ще загърбите прословутата си сръдливост и ще реагирате с усмивка на грешки и дреболии, които в нормални условия ви ядосват. Организирайте срещите с половинката си така, че да посещавате непознати места, на научавате разни новости, да разширявате интелектуалния си кръгозор. Ще съчетаете взаимните чувства с взаимни интереси и ще сте много доволни един от друг.
 
Самостоятелните представители на вашия знак ще са привлекателни и любвеобилни. Наслаждавайте се на развлеченията в компания, но не изпращайте „погрешни“ сигнали на обожателите си и не обещавайте твърде много. За правилният избор разчитайте на интуицията си.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
важно преди 5 години
няма зодии! Измамите и пързалките в света в който живеем са много.. :(
2
0
 
1
 
! Отговори
Стамен преди 5 години
Някой от съучениците Ви. Ха ха ха хах.Направо ахнах даже джафнах.За пореден показаха и доказаха ,кой сайт е номер 1
1
0
 
2
 
! Отговори
до 1 преди 5 години
Много хубаво, ама защо веднъж не говориш с "тълкувания"?