Митове и легенди за грима, на които да не вярваме

Какво е истина и какво не? Топ 4 на митовете
19 юни 2018 14:00, Криси Табачка
2
Митове и легенди за грима, на които да не вярваме
Снимка: Tialoto.bg

Като бюти редактор редовно се натъквам на много и различни митове за летния грим, за които спокойно мога да кажа, че не са истина.

Тенденциите всеки сезон са различни, но има нещо, което не трябва да забравяме – трябва да се гримираме и да използваме продукти, които самите ние харесваме и които ни стоят добре.

В този ред на мисли ви представям топ 4 на митовете, които не просто, че не важат за мен, но и никога не бих следвала.

И, разбира се, 4 задължителни продукта по последни бюти тенденции, разбиващи всеки един от тези митове.
 
В случай, че и вие имате нужда от някой от тях, не забравяйте - до 19 юни в магазините на Sephora при закупени три продукта на марката, единият от тях (този с най-ниска стойност) ще бъде подарък!
 
1. Без фон дьо тен лятото
 
Това е нещо, което със сигурност не уважавам като мит. Налагането на грешното твърдение, че фон дьо тените са само за студените дни е нещо, което трябва да игнорирате. Открийте просто своя продукт, който е с по-лека формула и има блестящ за кожата ефект. Аз, тъй като съм много светла, избирам и марки, които имат разнообразие от цветове. Така открих фон дьо тен-ът на Sephora Glow, който не само озарява лицето ми, но и осигурява 10 часа хидратация. Покритието му е леко до средно, което значи, че не прави маска и просто прикрива несъвършенствата.
 
2. Избягвайте спиралата през лятото
 
Да, това също е разпространен мит, който трябва не просто да игнорирате, а изобщо да не допуснете да чуете. Спиралата е един от най-любимите продукти на всяка жена, независимо дали обича тежък или лек грим. Моята задължителна спирала това лято е на Sephora, осигуряваща обем и дължина на миглите. Моменталното извиване далеч не е само твърдение, а моят трик е да нанасям 3 слоя, като изчаквам всеки да изсъхне преди да нанеса следващия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още по темата: гриммитовелегенди
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
3
 
! Отговори
Лафонтен преди 5 години
Мажи фон дьо тен с баданарката да богатеят от Сефората!Иначе сериозно, не съм чул някой мъж да харесва жена заради грима, аз лично се притеснявам да не ме оцапат с тиа фондьотени и заобикалям отдлеч гримосаните!