Зодиите и какво виждат те в приятелите си?

Знаците и какво търсят те от другарите си. Вижте!
Обновена: 21 юни 2018 06:56 | 20 юни 2018 22:12, Eкип на Teenproblem
6
Зодиите и какво виждат те в приятелите си?
Снимка: Pexels

Овен 

Те знаят как да се забавляват, не се притесняват да нарушават правилата и се впускат във всички приключения, които им предлага живота. Нужен им е приятел, който да е също така куражлив и ентусиазиран, но в същото време да е по-балансиран и рационален и от време на време да ги връща на земята, когато прекалят. 
 
Телец
 
Вироглави, но и много лоялни. Трябва им време, за да се привържат към някого и да могат да му се доверят, но направят ли го веднъж - ще обърнат света за него и никога няма да го предадат. Трябва им приятел, който разбира и харесва тази тяхна непреклонност, но и е също толкова лоялен и предан, колкото тях. 

Близнаци
 
Близнаците обичат да се сприятеляват, да общуват, да очароват с чара си. За тях приятелството настъпва, когато намерят някой толкова очарователен и обаятелен като тях, с който не могат да се надприказват. Но този човек трябва също да познава и обича истинската им същност. На купони близнаците са весели и забавни, но когато останат сами са чувствителни и го показват пред много малко хора. 

Рак
 
Най-чувствителните и състрадателни знаци. Предпочитат малките и простички неща в живота, пред блясъка и славата. За тях приятелят е този, който не би имал нищо против да останат вкъщи, да поръчат пица и да се впуснат в трогателни разговори, отколкото да отидат на шумно парти. И не ги упреква за това. Но също, някой, който се опитва да им помогне да излязат от зоната на комфорт и вярва в тях.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: зодиизодиакални знаци
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Понякога евтиното доверие на някои зодии е учудващо идва един момент които осъзнаваш но е късно и непоправимо факт и живот