Кои зодии са родени за творци?

Вижте зодиакалните знаци, които са особено креативни
21 юни 2018 23:00, Eкип на Teenproblem
5
Кои зодии са родени за творци?
Снимка: Pexels

Близнаци 

Имат непреодолимо желание да изразяват това, което чувстват отвътре. Използват изкуството като посредник, който да предаде на околните това, което мислят, чувстват, искат. Често се говори, че близнаците имат две лица, че в тях живеят две личности. Затова и у тях има толкова много емоции, мисли, идеи. Ако нямат изкуството, те не биха могли да изразят адекватно всичко, което се случва в съзнанието им. От близнаците стават страхотни писатели, поети, режисьори, актьори. 
 
Лъв
 
Лъвът обича лъскавите неща, блясъка, да е под светлините на прожекторите, да им задоволяват капризите. Нуждаят се от красотата и изкуството, точно колкото от кислорода. Те биха дали всичко, за да заблестят все по-силно и хората да ги забележат. Кариера в изкуството им подхожда най-много. Не могат да си представят да правят нещо скучно, да извършват всичко по график, дните им да са едни и същи. Искат да има тръпка и затова избират професии като актьори, музиканти, танцьори - нещо, което ги кара да излязат пред публика.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
3
 
! Отговори
куратор-подканвач преди 5 години
Нечии развинтени фантазии , поднесени ни като зодии , в които няма нищо вярно !Отгоре на всичко трябва да нахраним и "тенекиенпроблем.нет !Ха , озаптете се , де !
4
4
 
5
 
! Отговори
Осман преди 5 години
Моя чичо не знам каква зодия е но е голям творец.
3
6
 
18
 
! Отговори
Имаме една колежка преди 5 години
зодия "Лъв", който няма знания, но има татко връзкар. Много е мързелива и нагла, но като види дебелия край на тоягата /разбирай, наближаваща атестация/, безсрамно преписва и присвоява резултати от чужд труд. Всички знаят. Притискаме шефовете да вземат мерки, но те се съобразяват с бащата на тази, потулват нещата и я тикат нагоре в служебната йерархия.Творец тази не може да бъде. Хем я мързи, хем е некадърна, хем няма знания дори на средношколско ниво.Как ли е взела диплома за висше образование?
2
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Козирога пак го няма( а му се иска )
1
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Напишете нещо за Боян отдавна не сме чели за него.