Какво може да вбеси всяка една от зодиите?

Вижте какво изкарва извън релси знаците
22 юни 2018 14:05, Eкип на Teenproblem
7
Какво може да вбеси всяка една от зодиите?
Снимка: Pexels

Овен

Безразличието е това, което може да ги убие. Например, ако някой, който би трябвало да ги познава, не може да се сети кои са. Или ако някой близък не се интересува от техните настроения и чувства. Тогава овните започват да се съмняват в себе си и да се изнервят на всичко.
 
Телец
 
Не могат да понасят, когато някой им каже да са точни и им повтори няколко пъти часа за среща. Телците почти винаги закъсняват, заради свои ангажименти. Да им напомняте да се появят навреме, ще ги направи заядливи и нервни цял ден.
 
Близнаци
 
Ако някой изисква от тях да решат бързо, близнаците ще полудеят и ще изхабят енергията си. Те се лутат, отлагат, обмислят двете страни на всеки проблем, нерешителни са. 
 
Рак
 
Ще се разстроят и притеснят много, ако им се наложи да пътуват за по-дълго по някаква причина. Да са далеч от дома е ад за тях. В дните преди заминаването ще са като кълбо от нерви.
 
Лъв
 
Лъвовете не могат да понесат отхвърлянето. Ако им кажат, че някой е по-добър от тях, те започват да се съмняват в себе си и да се притесняват, че не се справят. Винаги трябва да са първи, иначе избухват.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Наистина прави впечатление тая глупост за телеца,той държи на точността ,изобщо не закъснява и изпълнява задълженията си,даже е много отговорен
6
1
 
1
 
! Отговори
от 5 преди 5 години
Везни може да бъде вбесен (не точно вбесен) само от предателство на приятел.Всички останали са във външните кръгове на познати и няма как да ги засегнат истински.В повечето от случаите е дълбоко недоумение, за какъв ... им е потрябвала пен*делската кампания. ЕДИНСТВЕНАТА причина - ЗАВИСТ, комплекси и бяс, че не понасят себе си и везните са им "виновни"Вече можете да дойдете и да ме питате, дали са истина простоиите по мой адрес, тиражирани от вас.:)))
5
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))Везните смята, че всички, които им говорят зад гърба ги целуват малко по-надолу от кръста!Ако ги попитат, дали е вярно, лесно ще опровергаят клеветите и лъжите. Долнопробията, които се занимават с постановки и клевети са класи под нивото на интелигентните хора. Те са като червеите, които се въдят на бунището и там се чувстват в свои води.Няма как везните да уважават такива. Вечно ще им напомнят, че са болкукчии - интелектуални.
4
1
 
13
 
! Отговори
Aнонимен преди 5 години
Какво може да вбеси всяка зодия - идиотизма на пишещите глупости за зодиите всеки ден
3
2
 
5
 
! Отговори
Скорпиото преди 5 години
"Не могат да понасят когато другите са добре! Този знак е почти винаги в мрачно настроение. Когато виждат, че и другите не се чувстват добре са спокойни". Всъщност когато виждат, че другите не са добре- са щастливи, и да не могат да понасят когато някой е добре и ще направят всичко, за да го унищожат и да е зле! Тая злобна зодия не можеше ли да отпадне??
2
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Телец съм, не закъснявам за срещи, но и не чакам повече от 5 минути. Наистина пишете глупости.
1
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Откъде ги измисляте тия глупости! Телеца никога не закъснява за срещи!