Какво чака зодиите в любовта тази седмица?

Овен, Телец, Близнаци... Всичко за всяка една от зодиите
26 юни 2018 14:00, Eкип на Teenproblem
0
Какво чака зодиите в любовта тази седмица?
Снимка: Pexels

Овен 

Ще се радвате на положителни емоции през тази седмица. Както романтичните и любовни, така и приятелските отношения ще са източник на щастие. В рамките на ежедневието ще има и неприятни случки, но не им отдавайте прекалено голямо значение.Чаровни сте и привлекателни, ще усетите, че околните търсят компанията ви. Бъдете искрени и, ако нечие присъствие не ви е приятно, дистанцирайте се веднага, кажете и причините, но тактично и без да наранявате нечие достойнство.
 
Телец
 
Отношенията ви ще са спокойни и предсказуеми. Каквото и да се случи обсъждайте разногласията в откровен разговор, проявете търпимост и търсете компромисни решения. Не се подвеждайте по мнението на близките и на приятелите, оценката им е субективна и нямат цялостна информация за ситуациите, които ви безпокоят.Не си заслужава да разчитате на интуицията си, ако емоциите са по-бурни ще ви подведе. Преценете до колко рискувате да изпаднете в конфликт с половинката си и дали не е добра идея да отмените някои срещи.
 
Близнаци
 
Не променяйте поведението си спрямо гаджето. Поне не в началото на седмицата. С напредване на времето ситуацията ще се промени и то в най-добрата посока. Настроението ви ще става все по-нестабилно, а вие – все по-общителни. И понеже ще имате възможност да общувате с доста хора, а и да флиртувате междувременно, то разговорите между вас и него/нея може доста да се изострят.Проявете благоразумие и не давайте поводи за ревност. Ако решите, че трябва да прекратите връзката, направете го бързо и без заобикалки. Няма смисъл да превръщате раздялата в агония.
 
Рак
 
Леко сте разсеяни, но за това пък много романтични. Неприятностите могат да дойдат от това, че не преценявате изказванията си и дори с невинна на пръв поглед забележка може да засегнете самочувствието на любимия човек и да предизвикате остър конфликт с непредвидими последствия.Опитайте се да възприемате фактите в по-широк мащаб и от различни гледни точки. Ако гаджето започне да проявява капризи реагирайте с чувство за хумор. Не можете да си представите колко е вярно твърдението, че „добра дума железни врати отваря“. Не само ще забравите старите сблъсъци, но и ще поддържате добро настроение през всички дни на седмицата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари