Клю - клю: Кои са най-големите клюкари от зодиите?

Вижте знаците, които обичат да "разнасят" информация
26 юни 2018 08:46, Eкип на Teenproblem
9
Клю - клю: Кои са най-големите клюкари от зодиите?
Снимка: Pexels

Клюкаренето е слабост на много хора, но има три зодии, които са истински специалисти в разбирането на тайни и споделянето на истории. 

Близнаци
 
Те са едни от най-добрите шпиони. Знаят как да спечелят доверието на хората и да измъкнат цялата информация, която им трябва, обещавайки, че няма да кажат на никого. Толкова са чаровни, че другите дори не осъзнават как започват да им се доверяват и да им споделят всичко. В повечето случаи близнаците знаят тайните на всички около тях и често разказват най-пикантните истории. Но понякога успяват да прикриват следите си така, че да изглежда, че клюката не е тръгнала от тях. Истински майстори са.
 
Везни
 
Везните обикновено са сладки, невинни, предани и мили. Затова на хората им е трудно да приемат, че везните могат и да са клюкари. Дори когато клюкарят, изглеждат тактични, разбиращи. Все едно говорят за случващото се, за да помогнат и да се измисли някакво решение. А и слушат всички страни на една история, всички замесени в нея, защото се сприятеляват лесно. Затова рядко някои съди везните, че клюкарят. Те са много дипломатични, събират цялата нужна информация и тогава разказват това, което са научили.
 
 

9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
9
 
! Отговори
Вметка преди 8 месеца
Ех как омайват тези зодии... Думата пикантност добре ги характеризира. Човек чак започва да им вярва, ако ги чете често. Защо? Така му се иска, така е по-лесно. Нищо не зависи от мен, аз съм продукт на зодиакалния си знак и нищо не мога да направя по въпроса. А и още много други са като мен, така сме чаровни и това ни приспива съвестта. Така е с лъжата - обикновено има сладък вид, после загорчава. Да, да, християнка-сектантка и праволинейна съм, познахте! И затова си плюя ей така...
7
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До Гoшу

Вие мъжете, Близнаци разваляте имиджа на зодията ни.
6
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Стига сте лъгали с тези зодии. Нали не вярвате,че млн хора от една зодия са абсолютно еднакви?
5
3
 
11
 
! Отговори
Странно преди 8 месеца
как вярвате на някакви измислици и псевдо учения, така и недоказали се (провалени в достоверността си) окултни науки ! :(
4
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До Гoшу

Точно това е проблема в хороскопите. Характеристиките на една зодия могат да се отнасят за всеки. Точно там се проваля на тест. Взимат се дадени черти от една зодия и се питат няколко човека дали се разпознават. В 90% то случаите отговора ще е ДА без значение каква зодия са.
3
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Всеки който вярва в хороскопи няма елементарна представа от света около нас.
2
3
 
12
 
! Отговори
До Християни преди 8 месеца
за който вярва в заблуди е фалшиво помагало!
1
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Нищо ново под звездите и слънцето,но статията е добро практическо помагало.