За повече здраве... Суперхраните за всяка зодия

Как те ще ви помогнат да поддържате добър баланс?
Обновена: 26 юни 2018 15:25 | 26 юни 2018 15:23, Михаела Лазарова
2
За повече здраве... Суперхраните за всяка зодия
Снимка: pixabay

Какво включва ежедневното ви меню? Знаем, че храненето може да ни помогне да бъдем в добра форма и здраве. Ето защо е важно какви храни консумираме и в какви количества, за да не допускаме дефицит на важни хранителни елементи.

В следващите редове може да видите, кои суперхрани се препоръчват за вашия зодиакален знак и как те ще ви помогнат да поддържате добър баланс.

Зодия Овен

Овните обичат да си похапват без много шум. Представителите на зодията са склонни често да страдат от главоболие или акне. Суперхраните, които ще ги поддържат във форма са богатите на Coenzyme Q10 - антиоксидант, който предпазва клетките от свободни радикали. Съдържа се в риба тон, скумрия, сардини, спанак и броколи. Не забравяйте да консумирате и яйца, черни маслини, аспержи, репички, кафяв ориз, сушени кайсии.

Зодия Телец

Телците обичат да се наслаждават на хубавата храна. Тъй като обичат спокойствието, не се движат достатъчно и са склонни да страдат от забавен метаболизъм. Суперхраните, които ще им помогнат да бъдат във форма са риба, водорасли, орехи, грах, авокадо, аспержи, спанак, лук, краставици.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
9
 
! Отговори
В какво вярвате преди 5 години
Важно е какво ядете според зодията! :) :)
1
0
 
15
 
! Отговори
Як ван Силен преди 5 години
Я вечер се зобим с "Пържолин", "Кюфтакс" и "Ракиджос". Правим свободни боеве у хоримага. Сабалян релаксирам с "Биралгин" и "Щкембечорбин" !!!Няма кой да ми излезе...!