Отмъщение ли бе да го опишеш? Зодиите, които си връщат

Кои знаци не могат да оставят нещата просто така?
27 юни 2018 08:40, Eкип на Teenproblem
46
Отмъщение ли бе да го опишеш? Зодиите, които си връщат
Снимка: Pexels

Всеки понася предателствата, измамите и обидите тежко. И ако някои все пак са способни след време да забравят и простят, то има три зодии, които никога няма да оставят нещата да отшумят. Те задължително ще отмъстят и ще се погрижат наказанието да е жестоко. 

Скорпион
 
Често хората се шегуват, че нараните ли скорпион, трябва да си наемете бодигард, да сте винаги нащрек и да имате едно наум. И както винаги - в шегите има доза истина. Отмъщението е второто име на скорпиона и той винаги измисля възможно най-жестокото и болезнено наказание. Скорпионът трябва да се увери, че жертвата ще страда дълго, ще е унизена, травмирана, белязана завинаги, на колене ще моли за прошка. Но веднъж щом скорпионите са наранени, те няма да се огънат, няма да се размекнат и да ви съжалят, ще стигнат до крайности и в крайна сметка ще наранят жертвата двойно повече. Трябва да знаят, че всичко е платено, и то с лихва. И никога не биха се извинили за бруталните си постъпки.
 
Козирог
 
Козирозите са едни от най-горделивите зодиакални знаци. Ако по някакъв начин нараните егото им - като ги унижите, предадете, излъжете, или ги победите, знайте, че всичко това ще ви се върне и накрая ще останете изключително разстроени. Козирозите ще планират отмъщението тихо и никой няма да подозира какво готвят. В началото те дори ще се държат учтиво с вас и ще ви се усмихват, докато кроят пъкления план. Всичко ще ви изглежда добре, но всъщност козирогът ще петни името ви, ще саботира успехите ви и ще ви скара с близките и приятелите ви. Ще осъзнаете какво се случва, когато вече е късно, а козирогът ще ви се изсмее в лицето.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
5
 
! Отговори
До 14 преди 5 години
Ти май описваш себе си .Смешен си наистина .
15
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Колкото до везните ,другите гадове наистина ако имам завистливи хора това са те ...Другите видели скорпион и се спихват от лъжи и интриги .Видиш ли везна значи долна злина .Лоши хора .
14
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До До 7Факта, че висите тук и сте много активен, говорите за себе си, оценявате другите и очаквате одобрение, изключва възможността да сте това, което мислите, че сте!Просто много ви се иска да сте чут и да ви смятат за значим.Балансираните хора не се бъзгат от всякакви приказки и ситуации, касаещи непознати хора. Не се втурват да превъзпитават някого, защото болната им глава им подсказва, че някой е дефектен по чий стандарт?!)Коментирам тук САМО И ЕДИНСТВЕНО,ащото болни глави ме клеветят
13
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Познавам един телец ,имаше гадже скорпион само защото искаше да ми докаже нещо на мене скорпиона ,като състезание.Аз дори не я познавах ,но той искаше да ми докаже нещо .Съсипа я и тя избяга ....Доказа се като гадняр .
12
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да,телците са ужасни ,вродено им е да ненавист дата,те не живеят с любов ,а се хранят с омраза.Като видят Скорпион пощуряват от злоба ,като Дявол от тамян .
11
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 6Бивша моя шефка-телецна която бях трън в очите,защото не си мълчах, направи всичко възможно да съсипе репутацията ми, да ме очерни пред клиентите, да ме изкара некадърна, лъжлива и крадливаи накрая се принудих сама да напусна!Гад!
10
0
 
4
 
! Отговори
До 7 преди 5 години
Ти си описал не скорпиото ,а повечето български мъже и жени .
9
1
 
3
 
! Отговори
До 7 преди 5 години
Е да кажем аз съм от извисените...
8
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
балансирани и интелигентни.Пощурява, маката проста главица, ако види нещо хубаво и добро, което не е негово.:)))Няма изключения!Разликата е в нюансите - не в подхода - от подляри-откачалници, до просто клюкаро-интриганти.:)))
7
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Повечето скорпиони са просто прецакани отвсякъде комплексари.Малко са наистина духовно-извисените екземпляри - много малко.Ежедневието ни среща с жадни за слава сиви ***, които си мислят, че нещата стоят точно така и само така, както болната им главица ги вижда.Жалка гледка!Сивото гущерче драпа, напъва се, гади, само и само да стане известен и да се смята сам той/тя за значим.Умират от завист, ако някой получава нещата, които желаят те леко и спокойно, без напъвания, щото са готини и
6
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Как ли пък телците отмъстителни, не е вярно, просто спират контакти с този който им е навредил, и не е вярно, че не прощават
5
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Както казах преди дни хората вярват на,леки щото на друго не остана ,буквално не остана ...Науката е бизнес,политиците олигархия ,поповете мафия и в крайна сметка останаха едни зодии.Впрочем по точни и коректни от зодия скорпион няма.Ако нямате такъв човек намерете си за подкрепа !
4
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
С какви глупости се занимават хората все още не е истина...
3
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вчера друго казахте .Не е точно отмъщение,скорпиото просто точно борави с истината ,която другите не умеят и се чувстват не на място .Никого не съм Станил умишлено ,а за отмъщение ми е непонятно ,но много хора наистина нямат съвест .
2
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименКОЙ? Ей, май не внимаваш какво говориш, а. Дай им те да си знаят дали са или не са страдащи, а ???
1
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Горките те! Те са страдащите в крайна сметка. :)