Отмъщение ли бе да го опишеш? Зодиите, които си връщат

Кои знаци не могат да оставят нещата просто така?
27 юни 2018 08:40, Eкип на Teenproblem
46
Отмъщение ли бе да го опишеш? Зодиите, които си връщат
Снимка: Pexels

Всеки понася предателствата, измамите и обидите тежко. И ако някои все пак са способни след време да забравят и простят, то има три зодии, които никога няма да оставят нещата да отшумят. Те задължително ще отмъстят и ще се погрижат наказанието да е жестоко. 

Скорпион
 
Често хората се шегуват, че нараните ли скорпион, трябва да си наемете бодигард, да сте винаги нащрек и да имате едно наум. И както винаги - в шегите има доза истина. Отмъщението е второто име на скорпиона и той винаги измисля възможно най-жестокото и болезнено наказание. Скорпионът трябва да се увери, че жертвата ще страда дълго, ще е унизена, травмирана, белязана завинаги, на колене ще моли за прошка. Но веднъж щом скорпионите са наранени, те няма да се огънат, няма да се размекнат и да ви съжалят, ще стигнат до крайности и в крайна сметка ще наранят жертвата двойно повече. Трябва да знаят, че всичко е платено, и то с лихва. И никога не биха се извинили за бруталните си постъпки.
 
Козирог
 
Козирозите са едни от най-горделивите зодиакални знаци. Ако по някакъв начин нараните егото им - като ги унижите, предадете, излъжете, или ги победите, знайте, че всичко това ще ви се върне и накрая ще останете изключително разстроени. Козирозите ще планират отмъщението тихо и никой няма да подозира какво готвят. В началото те дори ще се държат учтиво с вас и ще ви се усмихват, докато кроят пъкления план. Всичко ще ви изглежда добре, но всъщност козирогът ще петни името ви, ще саботира успехите ви и ще ви скара с близките и приятелите ви. Ще осъзнаете какво се случва, когато вече е късно, а козирогът ще ви се изсмее в лицето.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Козирогът не е отмъстителен. Как пък точно него написахте, но забравихте Девата и Близнаците? Подлата и зла Дева пропуснахте- и мъжете, и жените Дева. Дребнави, заядливи и малко да не стане тяхната, ще ви съсипят живота. И Везните не са стока.Козирогът няма нищо да направи зад гърба ви, но направите ли му мръсотия, повече не го търсете и не чакайте услуга или помощ от него. Това не е отмъстителност. Това е игнориране.
35
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Най-злобни, отмъстителни, садисти, лъжливи, интриганти, клеветници, тормозещи хората са и винаги ще бъдат скорпионите!!!!!!
34
8
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Не сме ЗодииНякой ден ВСИЧКО ще изкарам наяве с имена и снимки и нищо няма да ме спре.:)))Отдавна не се интересувам от изроденото, болно и разлашкано племе, на което не си струва да бъде помагано. То вече се е самоубило.Хайде, ела да ме убеждаваш да се "наслаждавам на живота" и да 'почна да живея.:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))Въображението ти, п*у*тлик ти играе лоши шеги.Наркоша недо*кла*тен!:)))))))))))))))))))))))))))))))))
33
2
 
6
 
! Отговори
Не сме Зодии преди 5 години
Зодиакалните Християни имат съвсем друго мнение за прошката; отмъщението; клеветата; непростителността и унищожители на семейства..
32
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Най- голямото отмъщение на телеца, е че ще те зачеркне завинаги, това е!
31
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До КозирогиняРядко чета тук такива адекватни, балансирани и правилни - от гледна точка на доброто възпитание и осъзнатост, мнения.Изключително точно казано!Подкрепям!
30
5
 
12
 
! Отговори
Козирогиня преди 5 години
Предпочитам да знае кой му отмъщава и за какво.Редно е да се прощава, когато са те ощетили или обидили неволно. Може да се прости, когато осъзнаеш, че виновният е бил в безизходица, обхванат от паника или друга емоция, която замъглява съзнанието.Тогава трябва просто да си изясниш отношенията с него, когато той вече се е успокоил.Но да прощаваш или да забравиш в случай, че някой е направил злина ей така, за кеф?Такава прошка е престъпление срещу човечеството, мръсникът ще продължи да безчинства
29
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 26Причина има винаги и само от това, дали страните са достатъчно интелигентни и наясно със себе си, зависи дали ще се налага да се предприемат други мерки.Някои са винаги "зехти над вода".като ровнеш по-дълбоко и стигнеш до първопричината - не са толкова невинни.Някои удобно приемат следствие за причина и философстват и клеветят.
28
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
21 век, а хората още вярват в богове, хороскопи, гадателки и тем подобни глупости... просто невероятно.
27
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Премиерите управляващи България бяха от лошите зодии .
26
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като засягаш безпричинно някого, рано или късно ше си получиш отмъщението !
25
16
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Добри зодии: риба,рак ,скорпион ,стрелец .Неутрални козирог и водолей.Гадове са овен,телец,близнаци ,лъв и везни .
24
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Лъва е силно упорит *** .Ще преплува океани само и само да докаже че другите не са го оценили .После ще мяука и *** колко зле е на запад ,но за това пак са виновни....точно така ,ние всички .
23
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 23Везните не се хващат с женени!Ако има нередовни, които си въобразяват, това е друга тема!
22
0
 
1
 
! Отговори
20 преди 5 години
ха, ха!Минус за готиния ви български или че сте прецакан?
21
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Везни са унищожители на семейства .
20
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 15Българския ви накуцва и с двата крака.Разбирането за везните, най вероятно е формирано след като сте се опитали да прецакате някоя везни и сте си го получили.Честито!
19
1
 
0
 
! Отговори
До 14 преди 5 години
А ти коя зодия си щом си такъв разбирач ?
18
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До До 14Както поясних - пиша тук, защото се оказва, че от години, болни мозъци подменят биографията ми и ме клеветят.Тук има такива, които им съдействат!Пряко!точно както вие не ме познавате, така и тия, на които им е поръчано да ме резилят не съзнават, какво говорят.:)))То племето е болно, вие не сте виновни ;)
17
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Близнаци ,лъжци ,гледат в очите и лънготят .Съсипват всичко и изчезват .