Зодиите, които обичат да са сами. Стига им!

Всеки от нас има свой характер и определени навици, но...
27 юни 2018 22:30, Иванка Гъркова
9
Зодиите, които обичат да са сами. Стига им!
Снимка: pexels.com

Всеки от нас има свой характер и определени навици, които не се харесват от околните. Едни обичат да бъдат сами, не се съобразяват с останалите и не са много общителни. Други предпочитат да са сред хора и не се притесняват да говорят с непознати.

Едно от предимствата да останеш насаме със себе си, е възможността да се откъснеш от заобикалящия те свят и помислиш на спокойствие за нещата, които те тревожат. Има няколко зодиакални знака, за които не е проблем да останат сами и често да го правят. Те предпочитат да слушат музика, четат книга, гледат телевизия, да готвят, когато никой не им се пречка.

Ето петте зодии, които обичат да бъдат сами:

Водолей

Хората от тази зодия обожават да са сами, особено сред природата. За тях това е възможност да „чуят“ своето вътрешно аз, което понякога пренебрегват.

Освен това, когато водолеите се усамотяват, започват да работят над себе си и подобряват слабите си страни. Не обичат фокусът да бъде върху тях, затова избягват по-шумни събирания.

Дева

Чували ли сте израза „Много баби – хилаво дете“. На това мнение са и представителите на зодия Дева. Те трудно приемат чуждото мнение и съвети. Изслушват другите, но в повечето случай действат както си искат. Когато девите искат да разрешат някакъв свой проблем, те винаги остават сами и се доверяват на своята интуиция.

Вижте кои са останалите в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още по темата: астрологиясамзодии
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
5
 
6
 
! Отговори
ОНЯ СЪЩИЯ преди 5 години
ДЕВИТЕ И ВОДОЛЕИТЕ СА ЗА ТРЕПАНЕ...АБСОЛЮТНИ ИЗПОЛЗВАЧИ И МАНИПУЛАТОРИ...ЗАТОВА И ОБИЧАТ ДА СА САМИ...ЩОТО ГИ УСЕЩАТ ЩО ЗА СТОКА СА И ВСЕКИ БЯГА ОТ ТЯХ....ПЪК И НИКОЙ НЕ Е ДЛЪЖЕН ДА ИМ ТЪРПИ ЧАЛЪМИТЕ И ДА СЕ СЪОБРАЗЯВА С ТЯХ...
8
1
 
5
 
! Отговори
В заключение преди 5 години
Коментарите дотук доказаха че не може да вкарвате в рамки тези еди какво, другите само това.. Не сме зодии, заблуди и измами на дяволски учения..
7
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всъщност умът обича самотата. Когато той не е наличен в достатъчна степен, тогава човек компенсира с компании на всяка цена, скучае, не знае какво да прави сам със себе си и с времето си.
6
3
 
9
 
! Отговори
Waffen SS преди 5 години
Има нещо вярно ,че водолеите обичат да са сами ,да четат книги ,да слушат музика ,но аз в личен план също харесвам средата на умни,културни,добре образовани,мили жени от моята възрастова група,както и тихите интелектуални разговори с тях.Не разбирам мъжете ,които имат връзки с жени/момичета/,които може да са им даже и внучки.
5
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
РИБИТЕ ОБИЧАТ САМОТАТА , ТАКА СЕ ЗАРЕЖДАТ
4
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Има една много вярна максима - По-добре сам, отколкото зле придружен!Хората не трябва да стоят в рамки - ама ще се ожениш до 30 години, ама ще имаш две деца, ама това, ама онова!Нещата не стават по поръчка!По-добре човек да се ожени по-късно за правилния човек, отколкото да сключи брак на 20-25 години и няколко години след това да е разведен и самотен родител!Или пък друго - да търпи някой социопат и насилник, защото "какво ще кажат хората" или заради децата!Уважавайте и обичайте себе си!
3
1
 
16
 
! Отговори
до номер 1 преди 5 години
Не е точно така - хората са различни!Познавам Водолеи - страхотни, готини хора! Затворени в себе си, дори меланхолични, но същевременно много забавни и приятелски настроени! Може да не са много общителни, но са хора в истинския смисъл на думата!Познавам и други Водолеи - ами...кофти хора! Имам една съседка Водолей - ако не смени 4-5 гаджета през годината, няма да е тя!То бива разврат, ама пък чак толкова!От друга страна съпругата на брат ми е Водолей - страхотна жена!Хора всякакви!
2
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Риби!
1
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какви са тези глупости бе! ВОДОЛЕЙ и сам! Пълен абсурд! Че и първи го написали....На Водолеят девиза е "Приятелство". Водолеите не могат без приятели и САМОТАТА ГИ УБИВА! Който е написал тази глупост да я свали,че става смешен. Явно не познава Водолеите.