Естествено красива! Тя е: Абитуриентката Елица

Записва се за конкурса по красота, но не по свое желание
Обновена: 28 юни 2018 14:46 | 28 юни 2018 08:50, Петя Славова
75

Най-красивата абитуриентка се казва Елица Луканова, съобщава Bulgaria ON AIR.

Записва се, но не по свое желание. Приема победата си на конкурса, организиран от dir.bg, като признание за естествената красота.

Дългосрочните планове на Елица са насочени към... финансите.

Освен мила и красива, Елица демонстрира и качества като отговорност и скромност.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
0
 
0
 
! Отговори
Колкото и да еХубава преди 5 години
ако пасивно чака да я свалят, ще постигне само три неща:Ще гледа как по-непривлекателни момичета се уреждат с най-свестните момчета, защото са по-активни, ловки и хитри.Тя самата ще бъде гадже само на най-нахалните, защото те първи се втурват, като видят хубава жена и, след като си начешат мерака, тръгват да свалят следващата хубавица.Накрая, пасивната красавица ще е в положение "който много избира,накрая пребира" (нар.пословица). Пребира - от "паберки"(изостаналото, не пожелано от никого).
66
1
 
0
 
! Отговори
До Анонимен 55 преди 5 години
Няма красива жена, която да тръгне да сваля мъж, освен ако не е милионер и т.н.И свенливите мъже си оставали стари ергени?В кой филм живееш, човек? Повечето майки започват да учат дъщерите си как да си хванат мъж още когато момиченцата им са на 13 г. Останалите девойчета, като станат на 17-18 г. и се кипрят срамежливо, очаквайки своя Ромео, бързо се усещат и също започват да флиртуват, защото стигат до извода, че ако само чакат, няма да изтеглят печеливши билети от брачната лотария!
65
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Когато бях на 18години с часове стоях пред огледалото и се гримирах,за да изглеждам на 25,сега съм на 50 и пак правя същото, и не е необходимо да изнасям лекции за Йохан Себастиан Бах или за конструктивизма.Единствената истина е животът,а краСотата е част от него -до 54
64
4
 
2
 
! Отговори
Петко преди 5 години
Хубаво момиче,нека си живее живота и се радва всеки ден! На мен още ми се живее,но младите мацки вече не ме зачитат,а със дъртози не ми занимава -още съм на 47г
63
0
 
8
 
! Отговори
ФАКТ преди 5 години
Всички млади хора са красиви,но ВАЖНО е да са умни,отговорни,добре стъпили на земята и разумни !!!!!
62
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ведра,усмихната девойка.Има една поговорка,,Всичко в очите,нищо в ръцете,,Определено човек изпитва хубаво чувство,когато я погледне.Естествена е,затова е красива.
61
0
 
7
 
! Отговори
Алигонго преди 5 години
Симпатична е!!!Ама чак най-хубава!!!
60
5
 
8
 
! Отговори
Цел преди 5 години
Нищо общо със естествено красива...
59
7
 
7
 
! Отговори
Banke преди 5 години
Банкерка искала да стане... материалното я влече. Защо всички красиви жени са меркантилни?? Тва не е нормално. Защо не актриса, художничка, писателка, човек който да вдъхновява и води? Защо банкерка бе девойче??? Банките взимат парите на хора и ги заробват, разболяват, скапват им животите. Това са едни паразитни образувания ... Хубава но глупава. Няма да се оправи скоро света... Банкерка .... УАТ ДА ФАК БЕ БРАТ....
58
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Красотата е условно понятие.Чак пък красива....
57
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз познавам една Елица, която е естествено тъмно руса, светлоока, висока, стройна, с чудесна усмивка. Прилича на вашата, но е няколко години по-голяма.
56
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дебелите вежди са от природно силно космат човек.
55
0
 
17
 
! Отговори
Teodor преди 5 години
Датата е 28-ми ЮНИ, а ние още дъвчем темата за абитуриентските балове. Явно няма по-важни въпроси в България.
54
5
 
16
 
! Отговори
Ценител преди 5 години
Страхотна е... късметлия е този чието легло топли това девойче...
53
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ГoшуТова в кой филм го гледа-че красивите жени не чакали да ги свалят?Няма красива жена,която да тръгне да сваля мъж,освн ако не е някой милионер или спортна звезда,човек с власт или тем подобен.Имам двама познати на по 30 години-високи,слаби,с добра фигура,добре печелещи.Ама са сами,защото са свенливи с жените.И един съсед,който на нищо не прилича,на години е,няма никакви пари,но ги спуква от е..,щото е голям сваляч.То аз ако чаках жена да дойде да ме сваля още щях да съм ерген и бездетен.
52
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Красавица не е, но е симпатична.Естествена също не е - грим и боя има доста. Но то това не е забранено. Не е прекалила с камуфлажа все пак, но си го има. Днес момиченцата под "естествено" имат предвид без силикон. А то не е достатъчно, за да си "естествен".
51
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хубаво е момичето, но не го представяйте за естествено.
50
0
 
6
 
! Отговори
Дръндер преди 5 години
До ГoшуНе казвам, че не си прав, но айде стига с тези изцепки. Аз винаги си коментирам обективно. А обективно погледнато тя не е естествено руса. Да русото и отива, но не е естественият и цвят. "Приема победата си като признание за естествената красота." Извинявай, но косата е важна част от излъчването. Радвам се, че останалата и част е естествена, но не цялата. Нека си преследва късмета. Налага ми се да работя с банкерки постоянно, няма да е първата красива. Винаги разчитай на ума си!
49
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ГoшуКато оставим настрана физическите данни на потенциалния партьор, мъжете подсъзнателно търсят жени които са в състояние да им родят деца, които искат да им родят и отгледат поколение, които са готови да се грижат за евентуалното севейство и т.н. От друга страна жените търсят в мъжете, закрилник, осигуряващ тяхната прехрана и на децата им, справящ с опревеление трудности възникващи в живота, в днешно време осигуряващ им добър стандарт на живот. Това са правилата на играта в природата.
48
0
 
10
 
! Отговори
Дръндер преди 5 години
Изрусена е, това не е естествено! Като ще ми говори за естествена красота поне да беше си останала брюнетка!