Отговорни лебеди татковци защитават... Пластмасова чашка

Агресивните гей пернати преместени, нападали хора
28 юни 2018 19:17, Екип на Dnes.bg
18


Двойка гей лебеди в Австрия беше преместена от езерото, където живееше, след серия от нападения върху хора, за да брани гнездото с "малкото" си, съобщи Science alert.

Двамата татковци защитаваха стръвно не яйце или лебедче, а... пластмасова чаша. Тази подробност никак не намаляваше чувството им за отговорност и те нападаха всеки, дръзнал да се доближи до гнездото им в езеро в резервата Грунделзее в провинция Щирия, пише БТА.

Птиците бяха недружелюбни още от миналата година, но тази година нападенията им "достигнаха ново измерение", каза кметът на Грундълзее Франц Щайнегер.

Лебедите се хвърляли върху плувците и се опитвали да ги потопят. Никой не се удавил, но мнозина къпещи се или разхождащи се пострадали, някои сериозно.

Властите не искали да убиват лебедите и за щастие успели да им намерят друг дом в резерват в Тирол.

Причината за връзката на двата лебеда не е известна. Агресията им обаче вероятно произтича от факта, че едната птица потиска много другата.

Не е известно дали и пластмасовата чаша е придружила лебедите. Заради драмата, която е предизвикала и всеотдайността на птиците към нея, тя може би ще им помогне да намерят спокойствие в новия си дом. /Христина Терзиева/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И ВИЕ ДА ОТГЛЕЖДАТЕ ЧАША ЯЙЦЕ ПОВЕЧЕ ОТ ГОДИНА И ДА НЕ СЕ ИЗЛЮПВА И ВИЕ ЩЕ СЕ ИЗНЕРВИТЕ :D
11
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Демек, ненормални.
10
0
 
9
 
! Отговори
:-) преди 5 години
До 6Защо си мислиш, че вярвам на подобни теории? Просто споделям какво се лансира от медиите. Преди правиха подобни репортажи с пингвини хомосексуалисти.
9
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ъъъъъъ, да не сме 1-ви април днес?Гей лебеди, едната птица потискала другата, грижат се за чашка?
8
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Имам бивша колежка-лесбийка от Испания, казваше, че и с мъже е била, но предпочита жените. Като попътувахме по командировки заедно, се оказа от привидно праведно католическо семейство, но вътре ври и кипи - изневери, психо насилие и т.н. Момичето си призна, че травмата от семейството я е направило лесбийка. Т.е. гейовете вместо да се лекуват, предпочитат да налагат начина си на живот като норма. Нашта мома се омъжи за друга в Англия, бягството от проблемите не я пуска, това е.
7
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Момчета, липсата на жени не е причина да ставате гейове!
6
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Не схващате идеята на подобен род статии. Целта е да се докаже, че хомосексуализмът се дължи единствено на ген."Аз схващам много добре идеята на подобни статии. Два лебеда биват набедени за гей двойка при "неизвестни причини" за съжителството им, което означава, че няма свидетелство за хомосексуални действия. Какъв ген, какви пет лева бе, мойто момче?
5
1
 
11
 
! Отговори
Курти преди 5 години
Вече няма какво да пишете за .. хора че почнахте и за животни да пишете.Спрете се с тая простотия
4
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Убаа работа ама ..
3
3
 
14
 
! Отговори
:-) преди 5 години
Не схващате идеята на подобен род статии. Целта е да се докаже, че хомосексуализмът се дължи единствено на ген. Следователно няма нищо лошо в това да се разрешат гей браковете и осиновяването на деца от еднополови двойки.
2
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Причината за връзката на двата лебеда не е известна."Е нали обяснявате, че били "гей двойка", пък сега причината за съвместното им съжителство не била известна? Значи изобщо не са гей, а са приятели "по чашка" и си защитават мъжката бърлога.
1
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Двамата татковци защитаваха стръвно не яйце или лебедче, а... пластмасова чаша."Приличат на гейовете при хората- агресивно защитават изкуствено създаден продукт, представяйки го за нещо естествено.