Овенът е дракон, Ракът – върколак! Какъв е всеки знак?

Митични създания според зодията. Вижте ги!
28 юни 2018 14:30, Eкип на Teenproblem
10
Овенът е дракон, Ракът – върколак! Какъв е всеки знак?
Снимка: Pixabay

Овен - Дракон 

Първият знак в зодиака носи силата и могъществото на това митично същество. Драконът е всемогъщ, плаши всички, бълва огън. Овенът прилича на него не само защото е огнен знак, но и е гневен като дракон, лютивите му обиди се помнят дълго. Преследва целите си докрай. Другите се страхуват от него, но и му се възхищават. 
 
Телец - Дриад
 
Дриадите са  нимфи, покровителки на дърветата в древногръцката митология. Приличат си с телците по това, че са много чувствени и нежни, възвишени. Дриадите са много лоялни и пазят това, което обичат - гората. Точно както телците са предани към семействата си и винаги помагат на близките си. 
 
Близнаци - Фея
 
Палави, закачливи, мистични. Те имат способността да свързват човека с магията, земното царство с вълшебните, приказни светове. Близнаците правят нещо подобно - придават блясък на всяка тривиална ситуация, правят по-красиво и забавно ежедневието на другите. Сякаш имат вълшебна пръчица, с която за миг превръщат скучното и тъжното в нещо очарователно. 
 
Рак - Върколак
 
Луната е източникът, който дава сила и енергия и на върколака, и на рака. Приличат си по това, че са чувствителни и бързо си сменят настроенията. Върколакът ще направи всичко за своята глутница, както ракът за семейството си. Стават страшни и агресивни, дори да не се харесват в този образ, когато някой засяга семейството им. Това е защото обичат изключително силно. 
 
Лъв - Сфинкс
 
Логично е - сфинксът има човешко лице и тяло на лъв. Лъвът притежава кралско и величествено излъчване, като сфинкса. Тези, които го познават му се кланят, както египтяните са се кланяли на митичното същество. Лидери и водачи, винаги са с висок статус в обществото.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хора тук ли сте знаете ли още сайтове Ако знаете пише после ще ви обесня защо: търсех много сайтове Но всички са в 2012 г до 2016 няма ли некъв 2017 2018 На единя имаше много глупости за вампири и върколаци Не казвам че са не реални казвам че много се правят на такива :/
7
2
 
6
 
! Отговори
11 преди 5 години
Абе не ме занимавайте с глупости ве!
6
2
 
11
 
! Отговори
Гoшу преди 5 години
Снимката е истинска, като статията :)))))))))))))
5
0
 
14
 
! Отговори
Щерю преди 5 години
Москвич 412 е Бугати Вейрон...
4
2
 
11
 
! Отговори
Дръндер преди 5 години
Стрелеца е Кентавър? Ай стига бе, верно? Наистина? *** то на знака му е отбелязано ве!
3
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Чудесна статия! То съдържание, то логика, то научна обоснованост....Респект за труда. Де са Йовков, Вазов, да се поучат от вас.
2
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гениална статия. Пишете повече за върколаци, еднорози и зодии.
1
2
 
9
 
! Отговори
ан преди 5 години
Хахахахаха