Връзката ви не върви. Познайте по знаците

Колко често се карате?
28 юни 2018 23:00, Иванка Гъркова
12
Връзката ви не върви. Познайте по знаците
Снимка: pexels.com

Когато сте обвързани, човекът до вас се превръща в най-важния в живота ви. Вие прекарвате по-голяма част от свободното си време с него и рядко се разделяте. Но в един момент се появяват първите трудности, през които преминава всяка двойка. Нещата се усложняват, когато един от партньорите чувства, че не получава достатъчно от половинката си.

Много мъже и жени смятат, че е по-добре да се разделят с гаджето си, ако постоянно се карат и правят компромиси. Това се случва, когато те не осъзнават защо другият не е щастлив и не правят нищо, за да променят отношенията си.

Eто 5 знака, че връзката ви не върви, които да ви накарат да поговорите с партньoра и изгладите нещата преди да е станало твърде късно:

1. Липса на комуникация

Първите „пукнатини“ в една връзка се появяват, когато двамата започнат да си говорят по-малко. Когато видите, че половинката ви няма настроение, най-вероятно има нещо, което я притеснява. Не си внушавайте, че това е заради вас и не се сърдете, а седнете и попитайте каква е причината, но без да правите скандал. Колкото повече говорите с партньора си за вашата връзка, толкова по-добре ще се развива тя. Ако има неща, които той или вие премълчавате, дистанцията между вас ще се увеличава.

2. Лесно раздразнение

Когато попитате гаджето си за нещо дребно, а то избухне без причина, значи има проблем. Раздразнението и агресивното му поведение може да се дължи на вашето отношение, но и на други странични фактори като проблеми на работното място, например.

Вижте останалите знаци в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още по темата: раздяласъветивръзки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До коментар 8 Гледайте си работата Новите сьседи Щурите съседи са супер яки сериалиЦелият свят ги гледа И цяла България
8
1
 
3
 
! Отговори
шофер преди 5 години
Здравейте. Искам да ви препоръчам да изхвърлите телевизорите си, за да не могат телевизиите да ви заливат с глупости.
7
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Извинявам се исках да кажа испанските комедиини сериалиЩурите съседи и всяка сьбота и неделя следобед от 17 и 10 и 15 и 30 до 20 и 30 вечерта по бТВ комедиНовите съседи и по бТВ е изльчен
6
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Здравейте препоръчвам ви испанските хитови комедии и сериали Гледани обичани харесвани в целият свят и в цяла БългарияПървият се казва Новите съседи изльчен в България по бТВ комедиСвьршва сезона и са в почивка След известно време отново по бТВ комедиВторият се казва Щурите съседи изльчен по бТВ комеди и бТВОтново всяка вечер без Съботите и неделите от 18 до 19 и 30Всеки обед без Съботите и неделите от 12 и 10 и 20 и 30 до 14 следобед
5
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
С жената винаги трябва да си раздразнен, отчужден и неизпълнителен за да издържиш на постоянните контраинтуитивни проверки като я поставиш на мястото и, иначе ще ти се качи на главата и губи интетес. Тя винаги ще се разведе така или иначе всякякви опити за сближаване са безполезни.
4
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И странното което се колеги и приятели в един бранш то си учудващо
3
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ем любов ем бизнес уреден е до пенсия ех така искам ама няма ама иначе ми казват имаш много кои има се вижда амин
2
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да е жив и здрав моя приятел ем гажета ем женени ем нежени и пара прави тарикат момче шапка му свалям много глупави мъже има на тоя свят браво пара прави човека
1
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
С други думи, описват ни това, което се случва на 90% от двойките след 2-3 години брак. Но повечето не се развеждат само поради тези причини. Напротив, живеят си заедно, отглеждат си децата и после се грижат един за друг, когато са вече на преклонна възраст.