Как да се възстановим успешно след изневяра?

Няколко съвета, които да следвате, за да преживеете травмата
1 юли 2018 21:45, Eкип на Teenproblem
27
Как да се възстановим успешно след изневяра?
Снимка: Pexels

Много е трудно да продължите напред, след като са ви изневерили и са ви предали. Не трябва обаче да се обвинявате постоянно и да мислите, че никой никога повече няма да спечели доверието ви. Ето и няколко съвета, които да следвате, за да преживеете по-бързо травмата. 

Приемете, че вината не е ваша
 
Не можете да контролирате действията на другите. Може да се опитате да им влияяте, да им давате съвети, но не вие взимате крайните решения за техните постъпки. Не е необходимо да се чувствате отговорни за нещо, за което нямате вина. Дори връзката ви да не е била перфектна, половинката е трябвало да ви каже, че не е щастлива и предпочита да се разделите, а не да ви лъже и предава. Липсата на комуникация може да е вина и на двамата, но решението за изневяра не е било ваше. 
 
Запознайте се с детайлите, за да разберете по-добре
 
Колкото и да е болезнено, в този момент е най-хубаво да разберете цялата истина. Ако партньорът наистина съжалява и искате да се опитате да възстановите връзката си, разберете защо са ви изневерили, какво им е липсвало, кое им е харесвало у другия човек. Всички правим грешки, затова е важно да се запознаете добре с цялостната ситуация и да разберете какво точно се е случило, за да се стигне до това. Ако мислите, че повече никога няма да можете да вярвате на човека до вас, е по-добре да се разделите. И ще сте в правото си. Но не мислете, че повече никога няма да има хора, на които да се доверите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още по темата: изневериизневяра
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари