Бебетата родени през юли притежават мощна аура

Биха могли да станат и добри лидери
4
Бебетата родени през юли притежават мощна аура
Снимка: pixabay

Юли е вторият месец от лятото, с който започват и летните горещини. Кръстен е на римския император Юлий Цезар, който е роден през този месец.

Животът процъфтява през юли не само защото тогава е разгарът на отпуските и летните почивки, но и защото всичко е зелено, цветята цъфтят, а градусите са повече от приятни.

Ако бебето ви е родено в апогея на лятото, трябва да се радвате. Личностите, родени през юли, са независими, с цъфтяща усмивка на лицето и дълбоко емоционални.

Родените през първата половина на юли бебета са чувствителни още от малки. Те са привързани към родителите си и обичат да са в тяхната компания. Тези бебчета порастват като забележителни личности, обожаващи уюта на семейното огнище и готови да го бранят на всяка цена.

Те са стабилни и много емоционални личности, които обичат да създават дълбоки приятелства. Повърхностните отношения не ги интересуват. Лесно раними са, но обичат да отстояват мнението си.

Родените през втората половина на юли бебета са по-темпераментни. Когато пораснат те се превръщат в истинска топка от страст и огнена харизма. Обичат хората да оценяват подобаващо качествата им. Склонни са да поемат отговорност както на работното място, така и в личните взаимоотношения. Справят се чудесно с ръководни позиции, тъй като са родени лидери.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
В заключение преди 5 години
А па от юни нататък аурата става малка такава, че даже и въобще я няма.. изчезва! ;)Жалко че не малко хора "християни" вярват лековерно в такива лъжи и пълни измислици от дявола
3
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Жалки вярвания на един много окаян народ.
2
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
изсмукани от пръстите глупости.
1
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мхм, като се изакат и януарчетата имат мощна аура