Седмичен любовен хороскоп за 2 - 8 юли 2018-а

Повече светлина и хармония за любовта на живота ви
2
Седмичен любовен хороскоп за 2 - 8 юли 2018-а
Снимка: Reuters

Когато става въпрос за романтика, първите дни на юли, определено ще се случи една интересна комбинация от космическа енергия.

От една страна това означава повече светлина и хармония за любовта, от друга – промени, откровени разговори и равносметка.

Какво ви очаква в любовта според зодията, вижте в любовния хороскоп на Az-jenata.bg

Овен

В първата седмица на новия месец, представителите на зодия Овен ще усетят емоционалната дълбочина на връзката си с любимия човек. Енергията около вас ще ви позволи да усетите чувствата и емоциите на другия. За щастие, те ще бъдат насочени в правилната посока. Ще се радвате на душевна връзка и съвсем не трябва да ви изненадва това усещане. Ако сте необвързани, но някой е привлякъл вниманието ви, опитайте се да не насилвате събитията. Нека нещата следват естествения си ход.

Телец

Връзката ще ви донесе усещане за блаженство. Разговорите с любимия човек ще бъдат дълбоки, а това ще ви кара да се чувствате сигурни един с друг. Благодарение на Юпитер, тази година сте положили доста усилия за вашата интимност и партньорство. Ако по някаква причина не се чувствате по този начин, имате време да дадете втори шанс на връзката.

Близнаци

Откритите разговори с любимия човек може да не са ви особено приятни, но те са необходими. Трябва да преразгледате вашите интереси, цели, перспективи, разногласия. Друга възможност е да сте срещнали някого и ще осъзнаете, че може би той или тя, не са на вашето интелектуално ниво, което ще ви разочарова до някаква степен. Разговаряйте и ако осъзнаете, че нещата няма да се получат между вас, продължете напред сами.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
4
 
! Отговори
Гoшу преди 8 месеца
На снимката - Путин млад и с коса :)