Козирог и Водолей – твърдо не! Кои не си подхождат?

Вижте зодиакални комбинации без успех в любовта
3 юли 2018 15:15, Eкип на Teenproblem
6
Козирог и Водолей – твърдо не! Кои не си подхождат?
Снимка: Pexels
Лъв и Рак
 
Лъвът е огън, ракът - воден знак, пълни противоположности. Лъвът иска да е под светлината на прожекторите и да се забавлява, а ракът мечтае за домашен уют и по-дълбока връзка. Лъвът е открит и прям и ще си каже всичко, когато е недоволен, което може много да засегне чувствителния рак - той приема всичко присърце. 
 
Козирог и Водолей
 
Тук се сблъскват земята и въздуха. Като земен знак, козирогът е последователен и старателен. Прави планове, изпипва детайлите, всичко трябва да е предварително начертано и обсъдено. Водолеят е спонтанен, обича да се впуска в приключения, да не планира, а да действа на момента. Козирогът е практичен, иска да натрупа състояние, да създаде семейство, да му осигури добър живот. За водолеят това е скучна любов, той иска да го обичат лудо, диво и страстно. На тях не им пука за парите, къщата, секса, храната, просто търсят някой, който да разбира душата им и заедно да мечтаят. 

Дева и Близнаци
 
Отново земен и въздушен знак. Девата ще е практична, ще гледа реално на нещата, а близнаците ще витаят в облаците и ще се отдадат на мечтите. Те няма да искат да се застояват дълго на едно място, ще искат да се движат, да реализират идеите си. Девите също ще работят по сбъдване на желанията си, но техните мечти са да успеят в кариерата, да си създадат спокоен и хубав живот. Девата ще се умори от непостоянството на близнака, и от неговите нереалистични идеи. 

Везни и Телец
 
Като земен знак, телецът се нуждае от стабилност и лоялност. Нещо, което везните, въздушен знак, трудно ще дадат. Везните обичат да излизат и да се сприятеляват. И двата знака са много големи инати и не правят компромиси, което ще убие страстта. Може да се скарат за нещо съвсем незначително, като какъв цвят пердета да купят.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Предната статия най подхождащите 4 зодии Рак и Стрелец сега най не съвпадащите вие бъзици ли ди правите
5
1
 
3
 
! Отговори
Коки преди 5 години
А аз като съм козирог с асцедент водолей хахахах хохох
4
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Как не!Водолей и страстна любов - няма такъв филм, ако има, то е толкова рядко, колкото да се потвърди правилото.Водолея търси някой, който да му се възхищава, винаги да е на разположение и да няма нищо против да се отнасят към него като бубулечка в лаборатория - да бъде разнищван, наблюдаван, изучаван и обсъждан безстрастно с аверчетата.Готини са компания.
3
1
 
17
 
! Отговори
Webley revolver преди 5 години
Пхаха. Кой ги мисли тея гупости бре? Трябва да си сериозно бавноразвит, за да пишеш или да се занимаваш с такива смешки. Сблъсквали се небето и земята!? Хахахахха!
2
6
 
11
 
! Отговори
Как не! преди 5 години
Познавах Водолей, който искаше да има много пари и хубав дом. Родителите му бяха бедни. И през ум не му минаваше да работи, за да постигне всичко това. Непрекъснато търсеше момичета от заможни семейства, още като студент. Успя да вземе една такава, не успя да я изнуди да прехвърли на негово име някаква собственост, получена от родителите й. И продължи да търси богата, лъжейки, че е ерген. Май го биха по тази причина. Но да е търсил страстна любов, не сме забелязали.
1
3
 
23
 
! Отговори
Men преди 5 години
Престанете с тези глупости, толкова ли няма кой да ви каже това?