Включете се в играта на Az-jenata.bg "Моята връзка мечта"

Очакват ви чудесни награди
Обновена: 3 юли 2018 09:44 | 3 юли 2018 09:37, Михаела Лазарова
11
Включете се в играта на Az-jenata.bg "Моята връзка мечта"
Снимка: pixabay

Лайф коуч Ева Кулева и екипът на Az-jenata.bg ви каним да участвате в новата ни игра "Моята връзка мечта". Защо избрахме да ви питаме точно това – за каква връзка мечтаете? Вдъхновението се появи от партньорството ни с Ева Кулева и нейния богат опит с хора, търсещи любов и пълноценна връзка.

Както споделя самата Ева, повечето хора си мислят, че знаят какво искат в любовта, но когато ги помоли да ѝ го опишат, се затрудняват или започват да споделят какво не искат. Затова с играта „Моята връзка мечта“, искаме да ви помогнем да опишете най-прекрасната връзка, която можете да си представите, да я почувствате и да ѝ се насладите във въображението си, все едно вече се случва. Така ще си помогнете да се случи наистина!

Включете се в играта ни, независимо дали в момента имате партньор или не.

Ето и условията:

Изпратете на имейл адрес info@az-jenata.bg описание на вашата мечта за хармонична връзка. Ще публикуваме най-вдъхновяващите мечти анонимно, за да помогнем и на другите да мечтаят смело.

Към описанието, което ни изпращате, е необходимо да добавите в писмото си и следния текст, който е свързан с Общия регламент за защита на личните данни:

"Аз ……, с мейл адрес: …………. и телефон …………, давам доброволното си съгласие предоставените от мен лични данни – имена, телефон и мейл адрес, да бъдат използвани от „Инвестор.бг“ АД във връзка с желанието ми да участвам в игра, организирана от www.az-jenata.bg за следните цели: 1. Участие в организираната игра; 2. Контакт с участващите в играта; 3. Контакт с лицата, спечелили наградата.

В случай, че спечеля играта, се съгласявам имената ми да бъдат обявени като победител."

Наградите

Трима автори на описания, които ни вдъхновят най-много, ще спечелят персонална коучинг сесия с Ева Кулева, лайф коуч и мачмейкър, която ще ви помогне да се доближите до мечтата си.

Още трима автори на вълнуващи описания ще получат награди – тематични книги.

Период на играта

2 - 31 юли 2018 г.

Авторите, които ни вдъхновят най-много, ще обявим на 6 август (понеделник) 2018 г. Всеки от тях ще бъде уведомен как ще получи наградата си.

Лайф коуч Ева Кулева ви дава и няколко полезни насоки, които ще ви помогнат да опишете вашата мечтана връзка. 

1. Опиши в детайли каква искаш да бъде връзката ти с твоя партньор в живота, как точно си я представяш. Бъди конкретен/а и я опиши положително и в сегашно време, все едно вече се случва.

Опиши как се запознахте, къде живеете, какво правите заедно и поотделно, имате ли деца, колко, как се чувстваш, как се забавлявате, и всичко друго, което е важно за теб.

Опиши и какво даваш ти на партньора си и какво получаваш от него. Можеш да си представиш как преминава един ваш работен и един почивен ден. Фокусирай се върху емоциите, които изпитваш.

Можеш да си помогнеш като опишеш какво ти харесваше във връзките ти с предишните ти интимни партньори. Също така какво ти харесва във взаимоотношенията между твоите родители и двойките, които познаваш. Развихри въображението си, опиши най-фантастичната връзка, която можеш да си представиш, мечтай смело!

2. След като опишеш мечтата си с думи, предлагам ти да я онагледиш и с картинки. Направи колаж, изрежи снимки, залепи ги и ги закачи на видно място. Или си направи виртуален колаж със снимки.

Колажът е само по желание, не е задължително да го прилагате в писмата си до нас.

Очакваме вашите писма с нетърпение!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
лайф коуч? май есс
6
1
 
4
 
! Отговори
Баба му на ОНЯ преди 5 години
Уфца, която се мисли за Коч, *** нема топки
5
1
 
4
 
! Отговори
баба му преди 5 години
лайф коуч,ко кайш баби?
4
2
 
6
 
! Отговори
Барби Барабата преди 5 години
А сега разбрах това било конкУрс за мечти на стари моми
3
1
 
5
 
! Отговори
А мъжете? преди 5 години
До БАЙ ХОЙМъжете са на принципа две в едно. Онази, с която им е добре в леглото, ги "разбира", според тях.Но им е нужна още една, която да върти домакинството, да гледа децата, да внася заплатата си в семейния бюджет и да го подпомага със зимнина, приготвена от тъщата и с пари и имоти, осигурени от тъста.
2
1
 
7
 
! Отговори
БАЙ ХОЙ преди 5 години
Жената търси мъж който да я разбира , мъж който да я задоволява в леглото , мъж който да плаща всички нейни прищевки и е щастлива когато успее ( да направи така , че тримата да не се познават )!!!!!
1
1
 
6
 
! Отговори
Барабата преди 5 години
Абе *** Кулекова имала ли е успешна връзка до сега. Като гледам май е стара мома. И тая ше ме учи на либов,ай сиктир!