Какво очаква всички зодии в любовта тази седмица?

Изведнъж може да станете по-активни и по-стремителни
4 юли 2018 12:34, Eкип на Teenproblem
3
Какво очаква всички зодии в любовта тази седмица?
Снимка: Pexels

Овен 

Отношенията ви ще се задълбочат. Ще усетите много по-ясно стремежите и предпочитанията на половинката си. Сближаването ще ви хареса и ще ви мотивира да търсите още общи теми и занимания.
 
Изведнъж може да станете по-активни и по-стремителни, но това не е най-добрата тактика. Не се опитвайте да изпреварвате събитията, по-добре се адаптирайте към тях.
 
Телец
 
Ако по някаква причина чувствате дистанция или охлаждане на отношенията с половинката си, това означава, че е време за откровен разговор. Вие изпитвате огромна необходимост от сигурност и вместо да си задавате риторични въпроси ще е по-добре да ги зададете откровено на обекта на чувствата си.
 
Отговорът, който толкова много ви плаши, всъщност ще ви окуражи. Ще установите, че връзката ви към момента е стабилна, но се нуждае от повече доверие, за да ви носи радост.
 
Близнаци
 
Разговорите с половинката ви през тази седмица няма да са от най-приятните, но не ги отлагайте, те ще са абсолютно необходими. Ще се наложи да помислите още веднъж за собствените си цели, интереси, перспективи и да разберете кое предизвиква разногласията помежду ви.
 
Може да установите, че той/тя не е на вашето интелектуално равнище и да изпитате силно разочарование. Задайте въпросите си директно и, ако установите, че от връзката ви нищо няма да се получи, то по-добре не се измъчвайте, всеки има своя път.
 
Рак
 
Романтичен полъх през тази седмица няма да липсва, но ще бъде леко помрачен от високите изисквания на близките и множеството задачи, които ще ви поставят. Първоначално срещите ви няма да са толкова чести, колкото би ви се искало, а той/тя може да не повярва на разпалените ви обяснения защо не можете да се видите в предложения момент.
 
Няма място за паника. Най-вероятно за добре свършената работа ще получите и някакъв финансов еквивалент. Изненадайте половинката си с идея за любимо развлечение и ще оправите нещата.
 
Лъв
 
Настроението ви е романтично, но ви е трудно да формулирате желанията си или си изграждате твърде амбициозни очаквания от него/нея. Привлекателни сте, няма да страдате от липса на внимание, обаче съвсем друг е въпросът дали ви е приятно да го получавате.
 
Предпоставките за мимолетна свалка, спонтанно любовно обяснение, предложение за среща от неочаквана посока, са на лице. Вие, обаче, искате нещо повече и вероятно ще реагирате пасивно. В крайна сметка, да се радвате на получените комплименти не означава, че непременно трябва да приемате покана за връзка, която би ви разочаровала.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
5
 
! Отговори
Jj преди 5 години
До 2Хахаха - гледай, гледай :D
1
2
 
7
 
! Отговори
Jj преди 5 години
Кой все още вярва в тези астрални глупости и простотии? Имам чувството, че всяка втора страница на този уебсайт е за някаква зодиакална простотия...