Добри и мили: Топ 5 на дружелюбните зодии

Кои са те?
6 юли 2018 22:45, Eкип на Teenproblem
10
Добри и мили: Топ 5 на дружелюбните зодии
Снимка: Pixabay

Има няколко зодии, които най-лесно се сприятеляват и не пропускат покана за излизане. Ето и кои са те.

Овен
 
Овните обичат да са социални. И не се опитват да излизат насила и да се харесат на хората, това просто се случва, сякаш им е в кръвта. Много са енергични, харесва им да са сред големи тълпи и да се запознават с различни хора. Уверени са в себе си, обичат да задават въпроси на другите и да ги опознават.
 
Близнаци
 
Истински бъбривци. Биха отишли сами на парти, дори да не познават добре никой от гостите, защото са сигурни, че веднага ще си намерят нови приятели. Интересува ги просто да си прекарват добре и да се забавляват, затова са и душата на компанията. Могат да разговарят на всякакви теми.
 
Лъв
 
Способни са да очароват околните, без дори да се опитват. Усмивката им е ослепителна, сякаш греят, винаги са лъчезарни и това се харесва на хората. Уверени са в себе си и когато са сред хора се чувстват най-добре. Но не използват дружелюбната си природа само за намиране на нови приятели и тръпки, а и за намиране на нова работа и впечатляване на бъдещи колеги.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още по темата: зодиизодиакални знаци
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
4
 
! Отговори
мен преди 5 години
Вижте,най интелигентните,кои са?
9
2
 
5
 
! Отговори
Най преди 5 години
Най стабилната зодия е козирог може да ти е приятел за цял живот.
8
2
 
4
 
! Отговори
Bg преди 5 години
На стабилната зодия е козирог.
7
6
 
8
 
! Отговори
ММ преди 5 години
Близнаци=Емпатия. Много сладки, не са двулични, просто стрелят истината и това не се харесва на околните. Справедливостта за тях е мания.
6
3
 
6
 
! Отговори
мен преди 5 години
Най милата зодия е везна!Ама да не е от село,че е много проста ! Много са съжалителни! Веднага се озовават на помощ на болни и недъгави!
5
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За Овен да ., но за Лъв не
4
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ЕЮШМ,48Е7ЮРАВ4Т/В3Щ/
3
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Лъв - изобщо не са "добри и мили", това са най-мнителните същества, които все намират кусури на другите и ако правят нещо, то е за да получат одобрение или от чувство за вина, а не от сърце.
2
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не съм на това мнение по отношение написаното.
1
6
 
15
 
! Отговори
Сетих сеза двама преди 5 години
млади мъже от зодия "Везни". Горе-долу възпитани, когато контактуват с някого, от когото в момента зависят.При общуване с приятели във всеки един момент могат да станат истински грубияни, ако нещо не им изнася. Не обичат да отстъпват и да си развалят рахата, дори от това да зависи много важен проблем на друг човек. С момичета се държат мило само докато ги свалят.След това, всеки един от тях, дори и да харесва момичето и да искат да запази връзката, се държи като ***, ако усети, че му е сигурна