Комплимент ли бе: Как да изчервим всяка зодия?

Какво може да спечели всеки знак?
6 юли 2018 09:35, Eкип на Teenproblem
1
Комплимент ли бе: Как да изчервим всяка зодия?
Снимка: pixabay

Овен

Те са мотивирани и дори леко натрапчиви. Обичат да държат нещата под контрол и да се справят добре. Биха се изчервили, ако им кажете колко много харесвате свободния им дух и страстта им.
 
Телец
 
Телците са сред най-големите инати на зодиака. Ще ги поласкае, ако им кажете, че се възхищавате на упоритостта им и на това, че никога не се предават. 
 
Близнаци
 
Палави и закачливи, те винаги са намислили нещо, което другите не могат да разгадаят. С тях никога не е скучно, приключенията са им в кръвта. За тях е истински комплимент, ако им обясните, че е много вълнуващо да сте около тях и винаги чакате тези срещи с нетърпение.
 
Рак
 
Много са обичливи и грижовни, винаги имат добри намерения. Най-много ще се зарадват, ако чуват, че са оценени и че рядко се срещат хора като тях. Не взимайте раците за даденост, показвайте им, че цените всичко, което те правят за вас.
 
Лъв
 
Лоялни са и предани, помагат на тези, които обичат. Това, което ще ги разчувства, е, ако им отвръщате със същата преданост, почитате ги и им се възхищавате за характера и външния вид.
 
Дева
 
Девите държат много на логиката. Ще ги накарате да се чувстват специални, ако не се страхувате да им казвате нещата в прав текст. А ако цените преценката им и им вярвате, те наистина ще са щастливи.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На мен като ми кажат, че ми миришат краката и се изчервявам.