Топ 5 на най-честите проблеми в секса

Какво може да се случи?
7 юли 2018 08:45, Eкип на Teenproblem
21
Топ 5 на най-честите проблеми в секса
Снимка: pexels

Сексът е от ключово значение за поддържането на пълноценна връзка. Ако нещата в леглото не вървят съвсем гладко, това може да причини проблеми във връзката. Ето и кои са най-честите терзания при двойките, според сайта Popsugar.co.uk.

 Разлика в либидото
 
Постоянно се случва единият партньор да иска секс по-често и да се наслаждава повече. Така другият се чувства ядосан, възмутен, а понякога – непълноценен. Както може да се предположи, най-доброто решение е искрен разговор – трябва да се знае, че никой от двамата не е виновен. Желанието за секс при всеки е различно. Ако и при вас има такъв проблем, обсъдете го и намерете златната среда, която ще устройва и двамата.
 
Липса на комуникация
 
Нормално е да мислите често за секс, но много хора се притесняват да говорят за това, което също може да ви отдалечи с партньора. Трябва да споделяте какво ви доставя най-голямо удоволствие, както и да се интересувате от това какво харесва половинката ви. Когато водите такъв разговор се уверете, че няма други хора близо до вас, за да не се чувствате неловко.
 
Няма игра
 
Любовната игра е задължителна. Някои проучвания доказват, че на жените им трябват 18 минути, за да се възбудят достатъчно. Може да започнете играта още преди да се видите – да си пращате флирт съобщения. Масаж, целувки по интимните зони, повече докосване са все неща, идеални за любовната игра.
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още по темата: секс
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
0
 
! Отговори
Стелиян преди 5 години
Липсата на комуникация е една от основните причини за мен, затова с жена ми решихме да пробваме различни неща от секс играчки, до секс козметика. Лично на мен най-много ми помогнаха ErectOn хапчета за ерекция, взимам ги от тук https://sexshop.bg/naturalni-tabletki-za-po-silna-erekciya-erecton.htmlПоне с тях любовната игра е много по-дълга от преди.
19
1
 
1
 
! Отговори
Мнение преди 5 години
След 5-тата година на мен жена ми ми омръзна. Сега си лягам често със силиконки, но и те вече започват да ми писват. В началото бях много въодушевен. Пробвах всякакви - руси, черни, червенокоси, но всички ги избирах задължително да са със силикон. Сега ми писнаха. Май ще започна пак да ходя за риба и да чета хартиени книги - всичко друго се оказа ала-бала! Липсват ми книгите, които преди много четях.
18
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
1-во място визията на партньора.Един изцяло епилиран мъж не може да ми въздейства по никакъв начин /епилация при мъжете е задължителна само на подмишници и интимна зона, според моите предпочитания/, на ръце, гърди, крака, ми е отблъскващо. Голямото шкембе също. Не става да се наслаждаваш на перфектното тяло на дамата ти, а ти да си с навици на ***.
17
6
 
7
 
! Отговори
са преди 5 години
Номер 1 проблем е,че резервната дупка женските си я пазят като живота и не я дават!Давайте ни отзад и друга няма да погледнем!
16
3
 
4
 
! Отговори
Опиталият преди 5 години
Адска отврат е да разбереш че някой ти е баджанак-боли,та се не трае! Предпочитам да съм мъртъв пред баджанащината-и ако мога,никога повече да не се влюбвам! А сексът си е просто е..не-животинско удоволствие и всички го знаем...
15
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 14 любовта на живота може да е дървена отначало в леглото, но покажиш ли й как може да изппитва удоволствие в леглото...тя ще се несъмненно научи. Понял?
14
0
 
5
 
! Отговори
Маруся Шепченко преди 5 години
Аз съм най-силната ви връзка-нали?
13
2
 
7
 
! Отговори
Гoшу преди 5 години
Можеш да правиш великолепен секс с партньор, към който не изпитваш нищо, както и да намериш любовта на живота си и да е разочарование в леглото. Случвало ми се е. Разберете, че любовта и секса нямат нищо общо. Който обаче ги съчетае и двете е късметлия и щастливец.
12
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 12 Това не е проблем чееекията, а отърваване от проблема- липсата на жена.Представяш ли си да не можем да си бием чееекии? Всички ще станем изнасилвачи ако не освободим напрежението с Мара Шепата.
11
0
 
10
 
! Отговори
секс маниака преди 5 години
Най-често срещаният проблем е, когато ти се наложи да правиш секс сам със себе си.
10
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 2 zeusМуахахаха...вярно е....тоя лаф не бях го чувал.Еваларка от мен!
9
1
 
2
 
! Отговори
мен преди 5 години
Магнитите привличат ли се?Мисля ,че да!От опит!💜
8
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Паснеш ли си с жената сексуално просто си наясно. Това е жената. Всичко с нея е лесно и се получава. Останалото са една торба приказки и претенции на никому нужни.
7
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Докато си намериш жената. Която ти е точно и за теб.
6
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мъжете в БГ много трудно стават в дълготрайна връзка. Ако им се случи започват да имат една торба претенции към жената с която са. Но не му идва на акъл, че с 300 зора или по щастлива случайност е с тази жена и ако много е претинциозен отново ще си седи сам и ще дерзай. Не мога да търся причина факт е че при една двойка секса е ок при друга не е ок. Явно при първите желанието им един към друг е по-силно имат и чувства. Докато при вторите нищо подобно.
5
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Как, Минко няма проблеми, а всеки ден е с различни жени. Кой виновен!?
4
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няма златна среда при липса на желание за секс в единия. Тия неща с разговори не стават, а с действия. Този от двамата, който не иска секс, продължава да мрънка. Другият се чувства неудоволетворен. Почват караници и прочее. Връзката се срива. Сексът въобще не е маловажен. Като не ви пасва сексуално по добре си тръгнете. Иначе почват изневерите и драмите.
3
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хора,що не пишете коменти бе?Много по-забавни са от статията-копват я на 1 седмица!Аде-странджа,османлията,бат минко(мноо як) и т.н.-събудете се и пишете!
2
3
 
33
 
! Отговори
zeus преди 5 години
Никой не умира девствен, живота ***..бава всички
1
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
1 къс2 мек3 резън4 гъбясъл5 мирише на риба