Да си намериш монета! Знак или късмет?

Защо си намираме стотинки
7
Да си намериш монета! Знак или късмет?
Снимка: pixabay

Кога бе последният път, в който си намерихте монета? Когато ни се случи това, винаги се усмихваме, понякога заделяме паричката като късметлийска и вярваме, че тя ще привлече положителни събития в живота ни. Но намирането на монети значи много повече. Знаете че всеки има своя ангел пазител или дух на любим човек, който го закриля.

Те искат да ни помогнат и често напътствията, които ни дават се съдържат в такива малки случки като намирането на монети, мъниста.

Защо монети? Защото те блещукат и винаги привличат нашето внимание. Ангелите подреждат монети по пътя ви като напомняне, че сте ценни, че нещо хубаво ви предстои в живота, че сте обичани, оценени.

Значението на монета с цифрата 1 (и намиране на пера)

Цифрата 1 носи вибрацията на ново начало, нови идеи, постижения, успех и напредък. Виждането на номер 1 (или намирането на пари) често е послание от духа да мислим положително. Създавате с мислите и вярванията си, така че останете позитивни.

Номер 1 е призив да освободите страха и да се съсредоточите върху желанието на сърцето си и какво бихте искали да видите и постигнете в живота си.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
9
 
! Отговори
ПорЦелан преди 5 години
Руснак бил на баня в Грузия и вядял на пода златна рубла от времето на Екатерина II. Навел се да я вземе и някакъв як грузинец (вероятно Вазелин Изодзадзе) го хванал отзад. Руснака хвърлил монетата и се опитал да се измъкне, но Вазелин казал:- Бери, бери, товарищ, ты честно заработал.
3
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
аз много често намирам пари ама зъболекарът ми ги взима голям негодник е
2
10
 
9
 
! Отговори
Ted преди 5 години
Нещастните хора, ходещи с наведена глава, намират най-често и после си въобразяват, че е знак от съдбата...
1
2
 
17
 
! Отговори
интрепретатор преди 5 години
Ако е златна е късмет, ако е жълта 2 стинки и все пак я вдигнете значи, че сте пред заплата.