За всяка зодия: Каква е перфектната първа среща?

Как да спечелим всеки знак?
8 юли 2018 13:28, Eкип на Teenproblem
4
За всяка зодия: Каква е перфектната първа среща?
Снимка: pexels

Овен

 
Обичат надпреварата, игрите, състезанията, тръпката, победата. Затова ще са впечатлени, ако срещата им е включва нещо подобно. Идеален вариант за стаите за игри (Escape rooms), скачане от парашут, каране на ски, плаване - все нещо, в което ще могат да приложат уменията и съобразителонстта си и половинката ще им помага.
 
Телец
 
Любовта на телците минава през стомаха. Ще ги впечатлите, ако ги заведете на вечеря в екзотичен или поне непознат за тях ресторант. Телците ще оценят, ако там има интересни специалитети. Вечерята е нещо традиционно за среща, ако искате да разнообразите, може да отидете на кулинарен фестивал, кулинарен курс, дегустации, пикник.
 
Близнаци
 
Близнаците винаги си остават деца, без значение от възрастта им. Всичко, което им навява някаква носталгия по детството ще ги омае. Искат приказен, вълшебен свят, нуждаят се от разнообразие, тръпка, адреналин. Ще спечелите, ако ги заведете в увеселителен парк, на карнавал, панаир, хидропарк, фестивал, дори цирк. Ще им хареса и летене с балон, бал с маски, викторина в някой бар.
 
Рак
 
Романтици са, водни знаци, няма да сбъркате, ако отидете на морския бряг. Там те се чувстват на място, харесва им да гледат залезите, да наблюдават луната. Разходки по кея, хапване на сладолед, опитване на морски деликатеси - това е рай за тях. Ако все пак не можете да отидете на море в този момент, изведете ги в парк с езеро, купете им захарни памуци, дръжте ги за ръка, вечеряйте в рибен ресторант - пак ще останат доволни.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: зодии
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
2
 
! Отговори
болен мозък преди 5 години
Лично пространство ,лични данни! Тези думи са гнусни в 21 век!?
3
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз не мога да разбера авторите на тези статии и хората които ги взимат на сериозно не виждат ли колко е абсурдно всичко около тези зодии и астрологията като цяло...
2
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Перфектната първа среща е, ако хората се запознаят на място, където са отишли, защото им е приятно или ги интересува. Имат тема за разговор, ако въобще умеят да разговарят, без да е личен, пази се личното пространство. Да се отиде с непознат на заведение, е най-неудачно.
1
1
 
6
 
! Отговори
О_О преди 5 години
Никакъв шанс да отворя линка. Да не съм балам да цъкам по кликбейти. :D