Какво чака всяка зодия в любовта тази седмица?

Вижте седмичния си хороскоп
10 юли 2018 15:30, Eкип на Teenproblem
0
Какво чака всяка зодия в любовта тази седмица?
Снимка: Pixabay

Овен

Спокоен период, отношенията ви ще са хармонични и изпълнени с романтика. Ще се чувствате като круиз с огромен лайнер насред океана. Мислите ви ще се съчетават с тези на половинката и взаимно ще си ги отгатвате. Осигурете си време за съвместни спортни и интелектуални занимания. Така постепенно ще уеднаквите различията и ще разширите интересите си.

Необвързаните представители на вашия знак ще могат да се наслаждават на две неща. На времето, с което разполагат по своя воля и на мечтите си за любовта, която ще ги връхлети в най-неочаквания момент.

Телец

Любовните отношения през тази седмица ще са в лек застой. Може да се почувствате самотни, меланхолични или леко отегчени. Разговорите с приятел/ката ви ще вървят трудно, а темите, които ви интересуват ще се разминават. Не мислете за раздяла, въздържайте се от категорични заключения, за които скоро бихте съжалили.

За необвързаните шансът да попаднат на подходящия човек не е огромен, но това не значи, че трябва да се затворят у дома и да търсят само виртуални контакти в социалните мрежи. Колкото по-често сте в реалния свят, толкова по-добре.
Близнаци
 
На вас дар-слово не ви липсва, но не винаги сте готови да обсъждате любовни теми. През тази седмица сте не само бъбриви и любопитни, но и ви се иска да правите разни експерименти. В романтичната област експериментите не са особено препоръчителни, така че мислете отговорно за крайния резултат. Може да решите, че той/тя е „личността на живота ви“ и искате да сте непрекъснато заедно, а може и да се разколебаете в силата на чувствата си.
 
В много по-добра позиция са „нямащите“ приятел/ка. Каквото и да направят, нищо не губят.
 
Рак
 
Нещо ново ще се случи през тази седмица и то ще е свързано с любовния ви живот. Дали ще започне нова любов, дали съществуващата ще избухне с нова сила не е ясно, но при всички случаи емоциите ще са силни и изгарящи. А вие ще се почувствате вдъхновени и решителни.
 
Независимо дали сте във връзка или не, ще се опитате, а най-вероятно и ще успеете, да преодолеете предразсъдъците, които по някакъв начин са ограничавали действията и потискали вдъхновението ви.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: зодиизодиакални знаци
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари