Когато не ви харесват: Лъвът показва омраза, Ракът - нищо

Как реагират знаците, когато не харесват някого
10 юли 2018 15:55, Eкип на Teenproblem
3
Когато не ви харесват: Лъвът показва омраза, Ракът - нищо
Снимка: Pixabay

Овен

Овните не могат да сложат маска и да са учтиви около хора, които не харесват и не уважават. Затова се опитват да се дистанцират, да са колкото може по-далеч. Няма да ги избягват нарочно, защото не биха искали социалният им живот да пострада от нещо такова, но ще опитат да не говорят с въпросния човек и да не му обръщат внимание. Ако е много наложително, просто ще му отвръщат с по 1-2 думи, но никога няма да завържат разговор.

Телец

Ако са около човек, когото мразят, телците ще реагират много емоционално и няма да могат да прикриват чувствата си. Затова избягват съвсем съзнателно такива хора. Дори така да изглеждат слаби, телците просто не могат да реагират по друг начин. Тези зодиакални знаци са се опитали да простят на този човек, но не успяват и искат той да знае, че е мъртъв за тях.

Близнаци

На близнаците им се иска да игнорират хората, които не харесват, но обикновено не успяват. В повечето случаи, те говорят с тях, казват им къде грешат, какво не харесват в тях, кое ги прави грозни отвътре. Близнаците използват всяка възможност да натякват тези неща. Много често използват и социалните мрежи за тези цел, с хейтърски снимки и постове.

Рак

Не обичат да използват думата "мразя", но действително има хора, към които чувстват омраза. Раците не правят нищо, таят всичко в себе си и се надяват, ако срещнат този човек или са около него, времето да мине по-бързо. Чувстват се стресирани в такава ситуация, но не го показват. Неизразените емоции понякога обаче много им тежат.

Лъв

Лъвовете показват омразата, която изпитват. Те правят гримаси, споделят в социалните мрежи, че са ядосани, точно в момента, в който този, който ги изнервя е около тях. Ако бъдат провокирани, ще започнат яростен скандал и ще излязат победители. Обичат да обиждат човека, когото мразят пред приятелите си.

Останалите зодии и как реагират те, когато мразят някого - четете в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: зодиизодиакални знаци
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Страшни злобари са Близнаците и Раците -нямат равни! Може би само Скорпионът им съперничи!